We kennen het probleem allemaal; talloze foto’s op je telefoon van je kids, uitstapjes met vriendinnen, romantische dates met je partner, vakanties en memorabele verjaardagen. De ene foto heeft nog meer emotionele waarde dan de andere foto. Het is zo gemakkelijk om de foto’s te maken, maar je kan ze niet voor eeuwig op je telefoon laten staan. Daarom zal je ze op een gegeven moment moeten afdrukken. Je kunt tegenwoordig heel makkelijk online een fotoboek maken. De foto’s laten niet meer los en je kunt verschillende sjablonen gebruiken, vrolijke achtergronden kiezen en kaders om de foto’s heen plaatsen. Door te knutselen met de verschillende mogelijkheden, geef je een persoonlijk tintje aan je fotoboek.

Makkelijk een Fotoboek maken
Op de website Fotoboeken.nl maak je eenvoudig en snel je eigen fotoboek op je tablet of desktop. Met één druk op de knop download je de software, om vervolgens aan de slag te gaan met het maken van een persoonlijk fotoboek. Je kunt kiezen uit diverse formaten; A3, A4, vierkant of liggend. Geef je fotoalbum een persoonlijk tintje door een gekleurde achtergrond te kiezen. Naast fotoboeken leveren ze ook wanddecoratie, kalenders en wenskaarten van hoge kwaliteit. Fotoboeken.nl kwam hoog uit de bus bij een onderzoek naar het beste fotoboek van 2016.

WINNEN!
In samenwerking met Fotoboeken.nl mag ik een fotoboek* ter waarde van €75,90 weggeven. Deze actie is inmiddels afgelopen!

*A4, liggend met foto omslag, 60 pagina’s, platliggend papier en hoog- of zijdeglans coating.

77 thoughts on “Zijn de foto’s op je telefoon waardevol?

 1. Dat wordt een prachtog fotoboek met de foto’s van de afgelopen herfstvakantie waar we ons 10 jarig huwelijk vierden, een prachtig album om op een mooie tijd terug te kijken.

 2. Ik zou er een album van maken over de eerste periode van het leven van mijn dochter. Ze is nu bijna 4 maanden en onze harde schijf staat al bom vol foto’s. Ik kan ze met de tijd allemaal op een usb-stick geven, maar niks is zo leuk als foto’s te kijken in een echt album.

 3. Ik zal heel graag een zussen foto album willen maken
  Allemaal foto’s van mijn meiden samen ❤ dat wat er later ook gebeurd ze altijd kunnen zien hoeveel liefde er tussen ze is ?

 4. Voor volgend jaar hebben we een reis geboekt. Van elke vakantie maken we een fotoboek van dus kom ik graag een kansje wagen. Heerlijk om terug te kijken.

 5. Wat een toffe actie ! Ik zou foto’s van onze meisjesmomenten gebruiken ! Vaak probeer ik – doordat mijn partner en ik allebei werken – met de meisjes iets leuks te plannen op woensdagen of tijdens de weekends. Dat zij die momentjes ook koesteren, blijkt wel als ze steeds foto’s van willen terugzien… dat ze dan naar het fotoboek kunnen grijpen om samen eventjes te kijken… top ! En ook daar kunnen we dan weer een momentje van maken, met papa erbij ??

 6. Ik zou een album maken van ons gezin. Ik heb sind ons tweede kindje er is geen een foto meer afgedrukt. Eigenlijk een grote schande! Dit is een goede rede om eindelijk dat familiealbum te maken

 7. Ik wil heel graag een album maken met alle hoogtepunten van ons gezin in 2017! Mooi verdeeld per seizoen. .. leuk spelen met achtergrondkleuren en verschillende effecten. Daar kan ik mijn creativiteit wel in kwijt! Zo kijk je nog eens naar de foto’s! Zonde als ze op de telefoon blijven staan

 8. Uhm met de foto’s van Quinten zijn eerste jaar, ik neem mij al zo lang voor dat nu echt eens te gaan doen maar al die duizenden foto’s staan nog altijd op mijn computer, hij wordt in december 8 dus het wordt de hoogste tijd om dit nu echt eens te gaan doen ?

 9. Hello Kiddowz!! Wat een super actie, waanzinnig en vooral HEEEEEL erg leuk te mogen winnen.. ? WAUW ? WAUW ? WAUW ? Dit wordt HEEEEEEEEL hard duimen ? wat een leuke prijs hebben jullie toch, echt geweldig om dit te mogen winnen want zo’n boek is zo welkom .. van de week heb ik een nieuwe telefoon gekregen en wilde mn foto’s uitzoeken voor ik ze over ging zetten .. t waren er 643!!! Helaas heb ik er “slechts” +- 100 weg kunnen doen, de rest is me te dierbaar .. spontane foto’s vd kids, foto’s vd zomervakantie italie .. mn slimming down proces .. zoveel foto’s gemaakt in 2016 en 2017 .. ik kan ze echt niet verwijderen, zo’n zou super zijn! Alle momenten vastgelegd ???! Geliked, gedeeld en nu maar hopen en keihard duimen dat mijn naam straks zal verschijnen ? , wauw dat wordt een waar feestje en vele vreugdedansjes in huize van Dijk ??? SPANNEND SPANNEND! liefs Liset ?

 10. Wat super gaaf om te winnen. Mijn jongste dochter is nu 6 weken oud en lijkt me geweldig om daar een fotoboek van te maken. Genoeg foto’s 🙂

 11. Ik heb fotoboeken vol met foto’s van de kinderen en alles wat ik leuk vind! Fotograferen is een hobby van mij, maar helaas nu met digitaal tijdperk staat het allemaal op een harde schijf 🙁 Zou die daarop staan van de kinderen, de huisdieren en van onze uitstapjes graag voor altijd in een fotoboek willen zien. Nog nooit een fotoboek online gemaakt, dus als vader maak ik graag kans om zo’n fotoboek te kunnen maken!

 12. Wat een toffe actie! Ik zou een fotoalbum willen maken van de belangrijkste momenten die ik de afgelopen (bijna 27) jaar heb mogen meemaken, gewoon om mijzelf eraan te herinneren dat het leven best wel mooi is. Lijkt me een bijzonder album om regelmatig open te slaan 🙂

 13. Een fotoalbum van m’n 6-jarige zoon en alles wat we meemaken. Zijn vader is fotoschuw en ik zou hem wel es willen laten zien hoe die “vervelende” fotomomenten tot iets heel dierbaars kunnen veranderen in een heel mooi fotoalbum….
  Wie weet verandert dan zijn allergie voor foto’s en ziet onze zoon later ook zijn eigen vader in een fotoalbum terug..

 14. Ik heb nog zo’n 1000 foto’s op mijn telefoon staan, dus dat wordt kiezen. Zo veel mooie herinneringen van vakanties en leuke uitjes!

 15. Aanstaande februari word ik 60 jaar. Dan geef ik een mooi feest. Daar worden ook foto’s gemaakt. Dit boek zou een mooie herinnering zijn aan deze dag……………..

 16. Ik zou nu eindelijk eens een goede motivatie hebben om het eerste fotoboek voor mijn dochter te maken (ze is inmiddels al ruim 1). Dus hier zouden haar mooiste foto’s van het eerste jaar in komen

 17. ik denk dat dit fotoboek van de laatste vakantie gaat worden; ik heb zoveel foto’s gemaakt dat ik daar wel een heel fotoboek mee vol krijg

 18. Na een rothuwelijk van 17 jaar, dat eindigde toen hij op Valentijnsdag de deur uitliep vorig jaar, heb ik samen met mn 4 kinderen fantastische dingen gedaan. Uitstapjes, een keer slapen in een hotel, allemaal dingen die eerst niet voor ons leken te zijn. Op mijn telefoon staan nu ruim anderhalf jaar aan foto’s van prachtige herinneringen.. Verder staan er de laatste foto’s op van mijn moeder en mij, ze is in mei overleden. Ik zou graag een boek vullen met alle momenten die kostbaar en fijn waren. Er is veel gebeurd, veel verdriet, maar ook zoveel gouden momenten, zo’n boek om te pakken en om te glimlachen lijkt me zo fijn.

 19. Ik zou er de foto’s van mijn kleindochtertje in doen.
  Of misschien de foto’s van de cruise die we dit jaar gemaakt hebben.

 20. Mijn onvergetelijke reis naar IJsland waar ik honderden foto’s gemaakt heb die ik graag met al mijn vrienden en kennissen wil delen.

 21. geweldig!!! of ik maar hier een mooi trouwalbum van (ben inmiddels 6 jaar getrouwd en t boek is er nog steeds niet…) of een verzameling van al onze reizen of de eerste 2 jaar van ons dochtertje… poeh lastig 🙂

 22. Ik ben sinds een kleine 2 weken trotse mama van kleine Fenna en het zou geweldig zijn mocht ik zo’n prachtig fotoboek mogen maken met de foto’s van haar eerste dagen bij ons! 😀

 23. Mijn gezinsfoto’s zal ik in het boek zetten!
  Klinkt een standaard antwoord maar mijn man en ik hebben elkaar in 2004 leren kennen toen we dakloos waren en sinds dat moment we altijd foto’s hebben genomen van ons leventje samen
  In 2009 gingen we trouwen (gemeentehuis) en was ik zwanger van onze zoon
  Toen is mijn digitale foto collectie vele malen groter geworden hihi
  In 2013 werden we ouders van een eeneiige tweeling!
  Ik heb gekeken hoeveel foto’s ik heb gemaakt die mooi genoeg waren: 15.000 stuks…(In totaal nu 55.000 stuks..Oeps)
  Dus ja ik heb wel foto’s die ik in zon mooie boek kan zetten haha

 24. Met foto’s van mijn opa en mij samen! Hij is een jaar geleden overleden, maar ik zou graag herinneringen blijven herbeleven door een mooi fotoboek van ons te kunnen bekijken!

 25. het zal van onze vakantie in Canada zijn. dat zijn zo veel mooie foto`s, daar wil ik wel een special album voor winnen

 26. Ik heb nog steeds geen fotoboek gemaakt voor mijn dreumesen,heel erg. Ik vind het rotwerk,maar dat is geen excuus!
  Ik hoop zo dat ik win,dan ga ik er direct mee aan de slag! ♥

 27. Dit zou ik heel leuk vinden. Ik zou graag nog een fotoboek willen maken van de zomervakantie. Leuk om het vast te leggen en later nog van te kunnen genieten.

 28. wat een top kado iets wat ik al jaren wil, als ik naar foto”s kijk staat de tijd heel even stil.
  ik zou dit album vullen met foto’s van onze familie en gezin, van voor tot achter en er midden in. zoveel mooie momenten en herinneringen ik weet niet waar te beginnen. even terug naar de tijd dat alles nog normaal was en er een kans bestond dat mijn vader nog genas. zorgeloze tijden lekker gek doen met zijn meiden. maar ook foto’s van mijn eigen twee kleine spruiten want ze groeien uit de kluiten. de tijd staat voor niemand stil ook als je het heel graag wil. daarom zijn foto’s zo’n belangrijk goed die je zo vaak mogelijk maken moet. maar in je telefoon is geen goede plek en om zelf een album maken hebben wij tijdsgebrek. daarom is dit het de beste actie van allemaal, als ik hem niet zou winnen is het iets waar ik van baal! maar van het idee alleen al word ik al heel blij maak jij deze feestdagen dit meisje heel erg blij? x

 29. Met foto’s van ons huwelijk 8 jaar geleden :O. We hebben nooit een fotoboek gemaakt, maar dat mis ik best wel nu onze dochters er regelmatig naar vragen! Onze oudste was toen bijna een jaar en onze jongste zat in mijn buik ;), dus dat is wel heel leuk om te laten zien!

 30. Dit wordt een pracht-boek van het eerste levensjaar van mijn jongste! Ik ben gewoon nog niet toegekomen om voor dit leuke mannetje een foto-album te maken…, daar moet het nu dan toch echt van komen!

 31. Ik zou graag een album van de doop/het doopfeest van onze dochter willen maken. Mooi als blijvende herinnering van een bijzondere dag.
  Kortom, ik doe graag mee en heb tevens het bericht gedeeld op Facebook.

 32. De foto’s van onze vakantie, vlak voordat mijn man en de papa van onze dochters is overleden.
  Ik ben dankbaar voor elk moment dat we samen gedeeld hebben. Foto’s zijn zo waardevol, zeker nu.
  Een mooi album zou veel voor mij en de meisjes betekenen.

 33. Welke foto’s ik ga gebruiken?? Ik heb er nog heel veel die ik nog steeds in een mooi album wil verwerken dus ik denk dat het een fotoalbum gaat worden over het afgelopen jaar. Hiermee wil ik meteen een traditie starten en elk jaar een fotoboek vol foto’s van mooie, bijzondere, speciale maar ook moeilijke momenten te maken, om er dan nog vaak doorheen te bladeren met z’n allen en herinneringen op te halen.

 34. Ik zou graag meedoen, zou heel graag voor ons pleegdochtertje een fotoboek maken met alle foto’s die we hebben van haar biologische familie en van hoe ze bij ons kwam. Hoe ze moest wennen aan het slapen in een bed, enz…

  Lijkt me een geweldige manier om haar herinneringen voor haar te bewaren…

 35. Ik zou graag een foto album vol herinneringen maken, aan leuke uitstapjes en vakanties en vol met mensen die we zijn verloren maar zeker ook nog om ons heen zijn! Een prachtig boek met een lach en een traan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.