Ik beken, ik zou het erg onhandig vinden zonder mobiele telefoon! Er zitten op mijn toestel namelijk een behoorlijk aantal apps, die ik ontzettend veel gebruik! Een tijdje geleden schreef ik een blog met daarin leuke/handige apps voor papa’s (to be) en vandaag zijn de mama’s aan de beurt! Want zeg nou zelf, als moeder ben je toch ook nog manager, taxichauffeur, wasvrouw, schoonmaakster, psycholoog etc?! Hier en daar jezelf een beetje tegemoetkomen kan dus zeker geen kwaad!

#1 Reclamefolder app
Ik heb zelf echt geen tijd om, op mijn gemakje, alle folders door te bladeren. Plus, ze nemen ook nog eens ontzettend veel ruimte in. Het gebeurde ons in het verleden nog weleens dat het zich dan begon op te stapelen…sindsdien hebben we dus een NEE/NEE sticker op de brievenbus en check ik de aanbiedingen gewoon op mijn mobiel. Deze app is geschikt voor alle smartphones, of je nou een telefoon met een appeltje hebt of de nieuwste Samsung Galaxy S8, it works!!!!

#2 Voetbal.nl
Sinds Dante op voetbal zit heb ik er nog een taakje bij natuurlijk. Twee avonden in de week gaat hij trainen en iedere zaterdag speelt hij een wedstrijd. Voetbal.nl is hét platform voor amateur voetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. Door middel van de fijne app, kan ik alles goed bijhouden! Geschikt voor iOs en Android!

#3 Internetbankieren
Ik log eigenlijk nooit meer in via de laptop op internetbankieren. Alles doe ik via de app en dat werkt voor mij perfect. Ik kan altijd zien wat mijn saldo is, waar ik ook ben. Ik probeer het wel altijd allemaal via een beveiligde verbinding te doen, het zijn tenslotte wel knaken waar we het over hebben eh! Geschikt voor iOs en Android!

#4 Whatsapp
Ja, ik gebruik whatsapp optimaal! Eventjes een boodschappenlijstje doorsturen naar vriendlief (of leuke foto’s van de kleine), of bijkletsen met vriendinnen..ik doe het allemaal! O ja en tegenwoordig zit ik ook nog in de app van het voetbalteam. Als ik geen whatsapp had, zou ik een heleboel vergeten denk ik. Videobellen vanuit de supermarkt naar het thuisfront is ook erg handig trouwens! Geschikt voor iOs en Android!

#5 Scoupy
Met Scoupy heb je de beste geld terug acties, korting bij je favoriete winkels, merken en nog veel meer voordeel op je mobiel. Hoe vaak ik niet door de supermarkt banjer met mijn telefoon in mijn hand. Ik hou van geld-terug-acties…dus ik loop altijd de app eventjes na. Geschikt voor iOs en Android!

Afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.