De Kidsproof Familyplanner is binnen ons gezin niet meer weg te denken. Als er hier afspraken moeten worden gemaakt, wordt er eerst gekeken of er die dag wel ruimte is daarvoor. Iedereen vindt het handig dat er genoeg ruimte is om per persoon op te schrijven wat er op welke dag moet gebeuren. Zeker als de kinderen een vrije dag of vakantie hebben vind ik het zelf heel fijn dat ik dat in één oogopslag kan zien. Tot nu toe is het me in ieder geval niet gebeurd dat ik voor een dichte schooldeur stond.

Handig en mooi design

De Kidsproof Familyplanner is een weekkalender met elke maand een ander design. Dit zorgt ervoor dat hij zeker weten niet gaat vervelen. De planner heeft ruimte voor 6 gezinsleden en kan van augustus 2019 tot en met december 2020 gebruikt worden. Wij hebben hem standaard op tafel liggen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hem op te hangen, bijvoorbeeld in de keuken. Er is voldoende ruimte om te schrijven, ook in de aparte notitie-vakjes. Verder staan er wekelijkse tips en leuk quotes in en zitten er achterin meer dan 240 stickers om de boek nog meer op te leuken.

Fijne lange looptijd!

De kalender start in augustus 2019 en loopt tot en met december 2020. Je kunt dus zelf bepalen of je de kalender voor een schooljaar of een kalenderjaar wilt gebruiken. Ik vul zelf altijd aan het begin van het schooljaar alle vrije dagen en schoolvakanties alvast in, wel zo makkelijk.

Prijs & verkrijgbaarheid

Verkrijgbaar in de boekhandel en online voor €16,99.

23 gedachten over “Kidsproof Familyplanner 2019-2020

 1. Deze planner lijkt me geweldig met drie kids die sporten, werken schooluitdagingen hebben, een man die regelmatig een afwijkende werkdag heeft, een puberpup die elke week naar cursus moet en dan nog de rest aan plannen van dagjes uit, afspraken etc. Mijn hoofd loopt regelmatig over dus zo’n geweldig leuke geheugensteun lijkt me geweldig en die komt dan ook op een prominente plaats in de kamer te hangen!

 2. Dat zou superideaal zijn. Zeker met 2 schoolgaande kinderen en de wisselende diensten van mijn man. En niet te vergeten de afspraken voor het cb voor ons jongste meisje. Ik zal hem zo in het zicht hangen waar je er iedere dag wel een paar keer opkijkt. Zo kan ik geen enkele afspraak meer vergeten.

 3. Het lijkt me heerlijk om een overzichtelijke planner te hebben waarop iedereen kan zien, wat er gebeurd en waarheen we gaan. De sport en school afspraken, de tandarts en ziekenhuisafspraken, het werk maar ook de leuke gezellige uitjes en de vakantie’s / vrije dagen. Soms loopt hier alles zo door elkaar, dat ik soms echt dingen vergeet. En dan lijkt me zo’n planner ideaal voor ons hele gezin. Zeker ook nu onze oudste straks de basisschool afrond. Hij gaat naar een school in een andere plaats, dus niet meer tegelijk vrij. Met zo’n planner wordt alles duidelijk. Ik zou hem in de huiskamer hangen op de voorraad kast zodat iedereen het goed kan zien.

 4. Omdat ik zonder planner/agenda echt niet meer kan!.
  Ik heb nu overal briefjes in de keuken plakken, wie wanneer waar naar toe moet. En geloof me, met 2 sportende zonen, waarvan er 1 ook nog een beugel heeft, is een planner geen overbodige luxe. Maar dat systeem van briefjes plakken is helaas niet 100% waterdicht. Er verandert vaker wel iets of het briefje is ineens weg!. En het ziet erg rommelig uit in de keuken. Helemaal gestresst word ik er soms van.
  Met deze planner zou ik in 1 oogopslag alle afspraken kunnen zien op 1 overzichtelijke plek in de keuken!.

 5. Het lijkt me ontzettend prettig om al onze familieactiviteiten overzichtelijk te kunnen plannen.
  Met 3 jonge kinderen, een heleboel diensten op het werk, slaap tekort, het huishouden, afspraken, hobby’s en andere bezigheden is het fijn om overzicht te creëren voor ons allemaal. Dat moet met zo’n handige en leuke planner wel lukken!!!

 6. Hij komt te liggen in de la in de keuken waar nu de losse briefjes liggen. Lijkt me heel handig met een jong gezin.

 7. We hebben een schoolkalender, erg handig, maar die loopt maar tot juli. En de nieuwe krijgen we pas in oktober.Een heel jaar is een uitkomst!

 8. Dat lijkt me stukken handiger als de postcodeloterij agenda. Deze staat veel te vol geschreven en is hierdoor erg onoverzichtelijk. 2 tieners en 2 werkende ouders hebben toch best veel afspraken gezamenlijk. De kelderdeur in de woonkamer is een mooie centrale plaats zodat iedereen hem ziet.

 9. Handig en leuk! Kan ik samen met mijn 2 kids alles inplannen. Altijd zoveel te doen op school en naar feestjes gaan, … zouden ze zeer fijn vinden😊

 10. Deze planner kwam ik tegen bij een vriendin van mij die er erg positief over was. Ik denk dat deze planner voor structuur en overzicht gaat zorgen voor deze chaoot. Ik hoop het in ieder geval. Ziet er mooi en praktisch uit, voor elk familielid een eigen kolom. Ik ben benieuwd!

 11. Heel handig ! Met twee werkende ouders, 2 kinderen en vrijwilligerswerk is er altijd genoeg te plannen. Ik zou hem in de keuken hangen

 12. Met alle afspraken ziekenhuizen, osteopaat, fysio, school, voetbal, oppas regelen op vrije dagen kids zou het erg welkom zijn.

 13. met 2 jonge kinderen een man die veel voor werk op pad is en ikzelf die savonds sport en overdag werk, komt dit wel goed van pas

 14. Erg handig voor in de keuken, om alles op te noteren, zou super handig zijn !! Groetjes Anneliese

 15. Met een samengesteld gezin is het niet makkelijk om alle afspraken te plannen, dit zou het echt stukken makkelijker maken!

 16. op de eettafel op de hoek bij de muur zodat iedereen hem ziet en ook iedereen zijn afspraken eens op gaat schrijven

 17. Dit hebben wij nodig!
  Nu de jongste ook naar school gaat en ze allebei clubjes, speelafspraken, gym, excursies en andere dingen hebben en natuurlijk NOOIT tegelijk, is het al eens gebeurt dat ik de hele week door elkaar gooide en er niks klopte van wat er in hun tassen zat 😰 Ja, wij hebben dit nodig!

 18. Deze planner is echt super voor onze dochter met het 22q11 deletie syndroom. Haar korte termijn geheugen is erg slecht en overzicht houden is voor haar een echte uitdaging. Met deze planner kan ze zien wat ze zelf allemaal gaat doen, maar ook tegelijk wat haar papa en mama en broers op de planning hebben staan. Ik zou hem graag voor haar winnen.

 19. Ik doe graag mee omdat mijn 3 kinderen zorgen kindjes zijn
  Zoon J. heeft ADHD, dochter K. heeft ook ADHD en onze dochter E. heeft autisme (ASS)
  En een planner zou mooi zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.