Zijn het niet verhaaltjes voor het slapengaan die de eerste, warme herinneringen aan je prille bestaan kleuren? Sprookjes, simpele verhaaltjes of door je ouders zelfverzonnen avonturen; de oogjes gingen pas dicht en het snaveltje toe, wanneer dit bedritueel zich met alle aandacht en liefde voor jou voltrok. VTech, de maker van speelgoed dat kleintjes écht beroert, kent de waarde van tradities als deze. Geen wonder dat StoriKid, jouw interactieve verhaaltjesverteller al bij de introductie een tophit is en zich winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in België mag noemen!

StoriKid is een even compacte als robuuste noviteit voor de kinderkamer, een rasverteller voor het slapengaan. Uitgevoerd in roze of blauw en speciaal gemaakt voor boefjes van 3 tot 8 jaar die de slaap pas te pakken krijgen na een bedtijdverhaal, een gedichtje, fabel of liedje. Niet dat StoriKid papa, mama, grootouders, de oppas of zelfs Klaas Vaak van de troon wil stoten, het is eerder een extraatje; support voor vertellers. Want bewezen is het natuurlijk allang, dat vertellen van verhalen fantasie van kleintjes voedt, het gevoel van geborgenheid versterkt en gretigheid naar zelf lezen zodra het kan prikkelt.

StoriKid bevat meer dan 45 verhaaltjes, waaronder wereldberoemde sprookjes (zoals Assepoester, Belle en het Beest, Drie Kleine Biggetjes) maar ook fabels, gedichten en slaapliedjes. Bovenop het compacte vertelboxje zit puppy Scout die met projectie de avonturen tegen het kinderkamerplafond tot leven brengt. Je kunt projectie in- en uitschakelen, zodat je zelf bepaalt hoeveel prikkels je kleintje nog voor het slapengaan krijgt.

Het nieuwe vertelboxje – passend op het nachtkastje én voorzien van een nachtlampje – beschikt over een opnamemodus die het mogelijk maakt ook zelf verhaaltjes in te spreken. Moet papa of mama op zakenreis of hebben ze een feestje, dan zijn er alsnog die vertrouwde stemmen en dat favoriete verhaaltje voor het slapengaan. Zijn de verhalen uitgekauwd en groeit de zin naar iets nieuws? Dan download je via Explor@Park via je eigen computer een nieuwe serie voor StoriKid. Handig is ook de timer die het mogelijk maakt dat je kleintje even verder luistert terwijl jij op je tenen wegsluipt en de slaapkamerdeur heel zachtjes achter je dichttrekt. 

Meer informatie vind je hier

139 gedachten over “Alle oogjes toe met de StoriKid….

 1. Super leuk!! Heel graag de blauwe voor mijn zoontje, dit is echt iets voor hem! En zijn zusje kan ook mee genieten van de verhalen. 💓

  1. Mijn meisjes zullen deze sprookjesverteller fantastisch vinden. Die willen echt niet slapen voordat hun een spookje is verteld

  1. Dit is toch helemaal fantastisch! Met 3 ukkies van 3,5 2 en 4 mndn een job van 32 uur en een studie ontbreekt mij soms de puf. Op dezr manier kan ik zelf samen met de kindjes wegdromen naar de wondere wereld van de sprookjes, hoe fijn! Ik kies dan voor roze… Sorry zoonlief 😁

 2. Wat ontzettend fijn zou dat zijn voor ons zoontje. Rustgevend in slaap vallen met de Storikid! Ik doe heel graag mee voor de blauwe

 3. Super leuk zeg! Onze dochter is gek op voorgelezen te worden. Dit zou een geweldige aanvulling zijn, zodat ze erbij in slaap kan vallen. Loïs is gek op roze!

 4. Ik doe graag mee voor de blauwe!
  Mijn zoontje van 3 moet mij bij het verhaaltje regelmatig missen omdat ik in de avond/nachturen werk.
  De optie; zelf inspreken, zou een echte uitkomst zijn! Zo kan hij mama toch horen voorlezen als ik moet werken <3

 5. Wauw wat is dit gaaf zeg. Ik snap wel dat deze gewonnen heeft. Ik doe graag mee voor de blauwe voor mijn zoon Hidde.

  1. Deze kende ik nog niet, maar wat een goede uitvinding! Dat zou het hele avondritueel misschien wat leuker en vlotter laten verlopen hier voor de 3 kinderen. Ik doe graag mee voor de blauwe variant.

 6. blauw, voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal top, voor mijn kleinzoon maak ik hier heel erg graag kans op

 7. Geweldig wat een fantastische mooie prijs is dit om te mogen winnen. Dit zou echt super fijn zijn voor Bjorn. Elke avond voor het slapen gaan een leuk verhaaltje vertellen gaat met deze VTech StoriKid zeker weten op een leuke manier en helemaal goed komen. In het blauw zou dit ontzettend mooi zijn!!

 8. Wat een leuke uitvinding! Onze jongste (1 jaar) heeft op verjaardag zo’n sterrenprojector gekregen. Dit blijft de oudste 2 fascineren, maar dit is wel een heel leuk ding! De toegevoegde verhalen lijken mij echt een fantastische aanvulling.

 9. Ik doe heel graag weer mee voot de blauwe versie 💙 wat een leuk sinterklaas kado zou dit voor mijn zoontje Daley zijn!

 10. Wat zou dit een uitkomst voor ons zijn! Mijn dochtertje is erg onrustig en wordt ‘s nachts zo’n 6x wakker. Dit breekt mij op maar mijn dochter natuurlijk ook.
  Hopelijk zou dit er voor zorgen dat ze rustig in slaap kan vallen en ook niet meer (zo vaak) wakker wordt 🍀❤️

 11. Voor onze stoere jongste dochter graag een blauwe variant die geen genoeg kan krijgen van mooie verhalen voor het slapen gaan.

 12. Dit zou echt als geroepen komen 😉 natuurlijk is het altijd leuk om zelf verhaaltjes voor te lezen maar met de Storykid zou het nog leuker worden aangezien daar ook een projector bijzit. En zeg nou eens even eerlijk zo onder elkaar, we mogen zelf toch ook wel een keertje even lekker onderuit op de bank tv kijken ‘s avonds. 😉

 13. De kleur blauw is de lievelingskleur van mijn zoontje dus een een blauwe Storykid zou geweldig zijn. Als ik door mijn ziekte even geen energie hebben om een verhaaltje voor te lezen zou dit de geweldige uitkomst zijn. Ik doe iedere avond mijn best om zelf een verhaaltje voor te lezen maar soms ben ik zo moe, door pijn en al gebruikt energie dat ik hem teleur moet stellen. Hij komt dan moeilijk in slaap en huilt soms. Ik voel me schuldig hierom.De Storykid is absoluut een oplossing voor ons.

 14. Wat een superleuk Sinterklaas- of verjaardagscadeau zou dit zijn voor mijn zoontje van bijna 4, ik doe graag mee want zeker weten heeft hij met de (blauwe) StoriKid heel veel plezier!

 15. Heel graag doe ik mee voor de blauwe.
  Deze Storikid vinden mijn jongste kleinkinderen vast heel leuk.
  Deze verhalenverteller laat ik af en toe mijn baan als verhaaltjesvertelster eventjes overnemen, omdat de kinderen dit geweldig zullen vinden.
  Ik volg op Bloglovin en loot graag mee.

 16. Mijn nichtjes vinden verhaaltjes prachtig. De kleur maakt niet uit, de lievelingskleur van de ene is roze en de ander houdt van blauw.

 17. Wat ontzettend leuk en fijn voor mijn kleine zoon die zo vaak stuipen heeft en dan in het ziekenhuis wordt opgenomen. Hij is dan zo moe van de aanvallen dat hij heel veel rust nodig heeft. Wat zou dit bijzonder voor hem zijn en dan als het zou kunnen in het blauw! Een mooier en liever cadeautje bestaat er momenteel niet voor hem.
  Dank je wel

 18. Mijn 2 lieve kleindochters komen hier minimaal 1x in de maand een lang weekend logeren en slapen dan altijd gezellig bij elkaar, zelfs zonder geruzie! Soms gaan ze ook samen lezen, gezellig! Wat zouden de meiden dit geweldig vinden en dan natuurlijk lekker in het roze! 😉

  Duimen maarrr…

 19. Superleuk voor mijn dochter, ze gaat nooit slapen zonder een paar verhaaltjes, het liefst sprookjes over prinsessen. De roze zou ze het mooist vinden.

 20. Dit lijkt me leuk voor in mijn dochters nieuwe kamer, zeis dol op liedjes en verhaaltjes. Dit lijkt me een mooi cadeau voor haar verjaardag of anders alvast voor in de zak van Sinterklaas. De kleur roze heeft de voorkeur. De projectie functie zal ze vast magisch vinden.

 21. Vtech is echt top! Zij snappen echt wat kids leuk vinden en dat in alle leeftijdscategorie. Onze peuter is dol op verhaaltjes en dat is dan ook het enige moment dat hij even rustig zit. Voor mij ook fijn 😉. Ik doe heel graag mee voor kleine Abel en hij houdt van blauw!

 22. Mijn dochtertje krijgt binnenkort een groot bed en deze lijkt me heel handig om haar te laten wennen aan haar grote bed! ik doe graag mee voor de blauwe zodat haar baby broer er later ook gebruik van kan maken.

 23. Hallo roze Storikid verteller, graag wordt ik je nieuwe bezitter
  Jij staat bovenaan mijn verlanglijstje, ik ben een sprookjes luisterzitter,
  Ik ben gek op magische sprookjes
  en hou van heel veel glitter,
  Voortaan blijf ik rustig slapen met mijn nieuwe babysitter

 24. Heel erg leuk voor de jongste, ik doe erg graag mee voor de blauwe.
  Zou super gaaf zijn om hem te winnen 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 25. Fantastisch. Mijn neefje is nogal een slechte slaper wellicht dat het hiermee beter gaat.
  Ik loot graag mee voor de blauwe kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.