Met de hulp van feeënmoeder Crystal, slagen Assepoester en haar drie medemuizen erin om weg te komen van de zolder waar ze wonen en hun weg te vinden naar het koninklijk bal in het paleis. Maar op het Royal Bal ontdekken ze al snel een vreselijk geheim: de echte prins is door de boze heks in een muis veranderd en de prins die op het koninklijk bal is, is nep! Assepoester en haar trouwe vrienden gaan op een gevaarlijk avontuur om de echte prins weer tot leven te brengen en hem te helpen de kwade krachten te verslaan.

Assepoester en de Geheime Prins is vanaf 10 december verkrijgbaar op DVD en te bekijken op on Demand!

Meer informatie vind je hier.

54 gedachten over “Assepoester en de Geheime Prins – 10 december op DVD

  1. hier zou oma lies dolgraag haar kleindochter mee willen verrassen, dit leuke cadeau zal vast nog wel onder de kerstboom passen

  2. Ik doe graag mee! Daar kan ik mijn nichtjes vast heel blij mee maken. Misschien dat mijn kleine man dit stiekem ook nog wel leuk vindt…..

    1. Ik doe graag mee, niet alleen omdat mijn tweelingmannetjes dol zijn op Assepoester hoor…..ik geniet er zelf minstens net zo veel van. ☺

  3. Ik doe super graag mee om kans te maken op de DVD van Assepoester en de Geheime Prins, een erg leuke film om samen van te genieten!!

  4. Samen met de kleinkinderen genieten van deze leuke dvd.
    Ja, dat wil ik graag en volg op Bloglovin en doe graag mee.

  5. Sinds Disney + Channel zijn de kids helemaal gek van animatie films, deze hebben ze nog niet gezien. Heel graag dus

  6. Wat leuk! Ik heb een nichtje die zich identificeert als Assepoester… zou zo leuk zijn om haar deze dvd cadeau te kunnen doen met de kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.