Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur.

Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden? Jim Button en de Stad van De Draken is gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van de schrijver Michael Ende.

Jim Button en de Stad van de Draken is vanaf 10 december verkrijgbaar op DVD en vanaf 1 januari 2020 te bekijken via on Demand.

Meer informatie vind je hier.

76 gedachten over “Jim Button en de Stad van de Draken – 10 december op DVD

 1. Oh deze film hebben we nog niet gezien. En deze periode is het wel extra film tijd hihi. Ik doe graag mee voor mijn meiden maar natuurlijk ook voor mijzelf.

 2. Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen.
  Gezellig een middagje film kijken bij oma en opa.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje .

 3. Ik maak heel graag kans om deze film te winnen. Dit is voor mij jeugdsentiment, de tekenfilmreeks heb ik zo vaak gezien!

  Nu ik 2 kids heb wil ik graag deze film kijken tijdens de heerlijke aankomende kerstvakantie.

  Iets met opvoeding 😉

 4. Dit lijkt me een hele leuke film, die ik helaas gemist heb toen hij in de bioscoop draaide. Ik doe dus graag mee met deze winactie!

 5. Wat superleuk!! Ik keek de tekenfilm hiervan altijd samen met mijn kinderen vroeger! Nu kan ik deze dvd lekker met mijn kleindochters kijken, gezellig! 🙂

 6. Deze hebben we nog niet gezien, we zijn hier gek van fantasy films. De filmposter lijkt een beetje Harry Potter stijl. We zijn erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.