Just Entertainment brengt op 22 oktober Casper en Emma, op jacht naar de schat uit op DVD. Sinds 5 oktober is deze film ook al verkrijgbaar op on Demand. In deze gezellige kinderfilm zijn de beste vriendjes Casper en Emma weer te zien en beleven ze allerlei avonturen op vakantie. 

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Meer informatie vind je hier.

30 gedachten over “Casper en Emma, op jacht naar de schat: VOD en DVD!

 1. Ohja onze kleine man en wij zelf😉😊 zijn gek op Casper & Emma films. Heerlijk op zondagmiddag met lekkers erbij, family time☺️ Van het weekend hadden we 2 vriendjes logeren dus met z’n allen in de woonkamer en raad maar wat we gekeken hebben😃 hopelijk hebben we geluk🍀

  1. Jaa hier kunnen ze uren voor de tv zitten met casper en Emma. Het is zo herkenbaar voor de kinderen en dicht bij de belevings wereld waardoor ze helemaal gefocust zijn op de film

   1. Onze dochter (en ik stiekem ook) is dol op Casper en Emma. De verhalen zijn leuk, spannend en tevens leerzaam. Deze film hebben wij helaas gemist in de bioscoop.

 2. Samen met mijn zoontje naar de film geweest en allebeide er van genoten. Mijn zoontje vond deze film spannend, want zouden ze de schat vinden?

 3. Oohhh hier zullen mijn meiden zo blij mee zijn. Ze wilden deze film al zo graag zien maar helaas niet de mogelijkheid gehad om naar de bioscoop te gaan. Dit zullen ze zo gaaf vinden dat hij nu ook op dvd is. Ik waag heel graag een kansje.

 4. Mijn meiden kennen Casper en Emma nog niet maar ik waag toch graag een kansje! Filmpjes kijken is het ultieme genieten natuurlijk en helemaal als het over schatzoeken gaat.

 5. Onze dochters kijken altijd Casper en Emma. Dit omdat ze zelf ook hele avonturen beleven met hun knuffel. Ze herkennen zich erin. Het is altijd leuk om dit te kijken omdat ze dit daarna met hun lievelingsknuffel na gaan spelen.

 6. Ons dochter is helemaal gek van casper en Emma en ziet dit dan ook het liefst de hele dag door.
  Ze is een echte ondernemer dit zie je ook bij casper en Emma terug
  Om dit te mogen winnen zou geweldig zijn voor haar

 7. Ik denk dat het voor onze zoon herkenbaar is, zo is Casper ook een beetje angstig om voor het eerst naar school te gaan, en vind hij zwemmen in de eerste instantie ook heel spannend.
  Hij kijkt heel graag naar Casper en Emma. Ik doe dus graag voor hem mee. 🙂

 8. Zomervakantie 2019… met 2 dochters plannen maken. Ze willen graag naar de bios. Met een leeftijdsverschil van 5 jaar niet makkelijk. Nou de oudste wilde dan wel mee naar Casper en Emma. En we hebben met volle teugen genoten! Het was lief, leuk, spannend .., na afloop zeiden we… als die op DVD komt kopen we deze….. maar winnen is nog leuker. De jongste gaat inmiddels paar weken naar school. En vindt dit behoorlijk spannend. Wat zou het fijn zijn als Welpje bij haar in de rugzak er is voor haar!!! Ik doe graag mee.

 9. Casper en Emma zijn favoriet bij mijn kleinkinderen, omdat ze altijd van die leuke avonturen beleven.
  Ik heb een dvd, die al bijna stuk is gedraaid, zo vaak willen ze hem zien.
  Deze dvd : Op jacht naar de schat , zullen ze ook geweldig vinden en dit lieve welpje…. ja, daar zullen ze samen mee moeten spelen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 10. Wat een leuke winactie.
  Niet enkel mijn kinderen zijn dol op Casper en Emma maar ikzelf kan hier ook van genieten.
  Als kleuterleerkracht weet ik dat heel wat kinderen dol zijn op hun avonturen en wat zou het spannend zijn om het welpje zo nu en dan op bezoek te hebben in de klas.
  (de kinderen zouden door het dolle heen zijn.. stuiter stuiter)

 11. Ik doe graag mee, want mijn zoon vindt Casper en Emma heel erg leuk, ze maken altijd leuke dingen mee en zijn altijd samen.

  1. Mijn kleine meid is dol op Casper en Emma dus ik doe méé en toevallig is ze ook dol op knuffels. Haar eigen knuffel moet ook overal mee naar toe

 12. Ik waag heel graag een kansje. Mijn dochter vond dit vroeger zo leuk. Ze is nu 12. Ik speel mee voor mijn zoontje en hopen dat hij het net zo leuk vind als zijn zus. Ik weet zeker dat zijn zus stiekem meekijkt.

 13. Onze dochter van 3 is helemaal gek van Casper en Emma en kent alle afleveringen uit haar hoofd. Ze vind het heel leuk om mee te praten en de verhaaltjes met haar knuffels na te spelen. Het zou dus fantastisch zijn voor haar om deze film te winnen.

 14. Favoriete serie op youtube van ons zoontje. Hij zingt de liedjes mee en ook het liedje voor het slapen moet ik voor hem zingen als hij in bed ligt. Zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.