Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

Cast

Charlize Theron (Stem), Oscar Isaac (Stem), Chloë Grace Moretz (Stem), Nick Kroll (Stem), Bette Midler (Stem), Snoop Dogg (Stem), Bill Hader (Stem), Javon “Wanna” Walton (Stem)

Regisseur

Conrad Vernon

Afbeeldingen: Copyright2021: Metro Goldwyn Mayer Pictures Inc – All Rights Reserved

87 thoughts on “The Addams Family op avontuur: sinds 6 oktober in de bioscoop!

 1. Wednesday, de stoere dochter, die weet hoe ze haar broertje echt moet pesten. Die vindt mijn dochter geweldig.

 2. Wednesday en Pugsley zijn mijn favoriet! Leuk om te zien hoe ze elkaar bestoken met van alles net zoals hier thuis 😊 Zou hier graag heen gaan met mijn jongens!

 3. Wij vinden Wednesday geweldig. Een heerlijk grimmig persoon met een geweldige “uitstraling” . Leuk om te zien wat ze allemaal verzint om haar broer wat aan te doen….

 4. Dat is lastig kiezen, zo veel leuke, enge en interessante karakters, maar wij gaan toch voor Lurch.. groot,stil, maar zeker aanwezig.

 5. Wednesday omdat zij veel van donkere dingen houd en een beetje anders is dan de rest van de familie en ze heel rustig en slim is
  (Antwoord van mijn 8 jarige dochter alyssa 😉 )

 6. Zoonlief zegt Thing, de wandelende hand 🖐🏻die een eigen leven leidt. Thing 👍🏻 is al sinds Gomez’ jeugd een goede vriend van hem. Hij doet alledaagse klusjes zoals de post 💌 ophalen, een brief ✍🏻schrijven of iemand gewoon een schouderklopje👋🏻 geven.

  Dochterlief zegt Wednesday, omdat ze een beetje vreemd maar stoer meisje is. 👧🏻

 7. Lurch is absoluut favoriet! Zijn slungelige houding. Hij hoeft weinig te zeggen. Je moet hoe dan ook lachen om hem 🙂

 8. Morticia. Ik ben net zo elegant, muzikaal en excentriek… dat vind ik tenminste , maar volgens mijn 3 jonge kinderen heel lief , maar vreemd , een vampier want s’nachts kom ik tot leven in de keuken.( DE KOEKJESTROMMEL)

 9. Wij zijn gek op Fester. Hij is echt enorm grappig en laat ons telkens weer lachen en bovendien heeft hij ook wel iets stoers.

 10. Morticia vind ik het leukste omdat ik mij altijd met haar heb vergeleken, nog steeds als ik een glimp van haar opvang zie ik mij zelf…..en sommige kinderen uit de klas van mijn zoon vroeger riepen wel eens om te pesten: jouw moeder is een heks………….ik vond t wel iets hebben, dat magische.

 11. Ik ga voor Lurch. Hij doet al vanaf het begin mee. Beetje stil type, op wat gegrom na. Vermoedelijk een zombie, maar ik weet het niet… blijft interessant

 12. Ik ben groot fan van Wednesday, maar Uncle Fester wordt ook erg gewaardeerd hier in huis! Op een leuke manier griezelen met deze film, samen met mijn zoon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.