Tom Hardy is terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. Venom: Let There Be Carnage is geregisseerd door Andy Serkis en de cast bestaat verder uit o.a. Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson in de rol van Venoms aartsvijand Carnage / Cletus Kasady.

Venom: Let There Be Carnage draait vanaf 21 oktober in de Nederlandse bioscoop!

Beeld: Filmdepot

85 gedachten over “Venom: Let there Be Carnage – 21 oktober in de Nederlandse bioscoop

 1. Deze film zullen mijn man en oudste zoon gaaf vinden. Mijn zoon vindt film niet snel meer stoer maar deze moet hij wel spannend vinden;-)
  Ik verras ze er graag mee

 2. Graag zou ik met mijn vriend naar deze film gaan. We zijn 4 jaar samen rond Halloween en deze film lijkt ons de perfect om Halloween en de 4 jaren samen te vieren!

 3. Mijn man natuurlijk. Samen naar de eerste film gekeken en dus moet die tweede film zeker ook gezien worden. Wij houden wel van actie (en ik stiekem van de Marvel helden).

 4. Ik weet dat mijn dochter deze heel graag wil zien, maar die is pas 6, dus dat zal hem niet worden: het zou dus gezellig met mijn vrouw zijn!

 5. Mijn collega.
  Ze laat me op het werk vaker schrikken en ik vind het tijd om haar eens goed terug te pakken.
  Zeg ik dat we naar een leuke romantische film gaan en dan gaan we hier naar toe….. laat ik haar eens goed schrikken.
  Maar weet zeker dat ze het daarna wel leuk vind!.

 6. Ik ga er heel graag heen met mijn zoon. We vonden de eerste Venom film geweldig, dus deze gaan we ongetwijfeld ook met veel plezier bekijken!

 7. Ik zou mijn vrouw meenemen naar de film.
  Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje en ik moet zeggen dat even een momentje voor onszelf heerlijk zou zijn.

 8. Ik hou enorm van spannende films (thrillers), maar dit is me een brug te ver. Mijn man en zoon daarentegen, smullen van dit genre!

 9. Ik zou zeker mijn vriend nemen! Hij houd wel van zulke films en dan kan ik zijn hand vasthouden als het te spannend word haha.

 10. Vriendje Menno. We zitten nu op de bank deel 1 te kijken. Hadden we natuurlijk al gezien en geweldig gevonden. Maar effe opfrissen voor als we het vervolg gaan kijken. Het liefst in I MAX voor de beste kijk resultaat Zin in! Dus kaartjes meer dan welkom .

 11. Ik zou mijn bonuszoon blij maken met deze kaartjes. Dan mag ie mij natuurlijk best meenemen, maar ik gok dat zijn voorkeur toch bij zijn vader of een vriend van hem ligt… 😅
  Dit is overigens echt een film die hij geweldig zou vinden om in de bios te zien!

 12. IK ga met mijn partner, hij vindt het altijd zo fijn….als ik het eng vindt kan ik in zijn handen of benen knijpen…..

 13. Ik zou samen met mijn man gaan.
  Een fijn avondje samen zit er vaak niet in, maar met vrijkaartjes is er een extra reden om tijd vrij te maken.
  Daarnaast is hij een groot Venom fan 🙂

  Liefs,

  Angela

 14. Ik neem mijn broer hier heel graag mee naartoe. Hij had het laatst erover dat hij deze film graag wilde zien en het is zo lang geleden dat we er samen op uit zijn geweest, zou heel gezellig zijn als we samen naar deze film zouden mogen!

 15. Leuk, ik zou met mijn zoon willen maar die mag niet (14 jr) dus hij krijgt de goodies en ik ga met een vriendin als ik win 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.