De feestdagen zijn in aantocht! Het ideale moment om iconische avonturen te beleven en spectaculaire werelden te ontdekken in de LEGO®-videogames van WB Games. Kruip op nieuwe, vindingrijke manieren in de huid van je favoriete film- en stripfiguren. Kies een van de vele personages en bouw, puzzel en vecht tegen de slechtste schurken. Deze combinatie van actie met hilarische humor, vind je alleen in LEGO-videogames!

LEGO Harry Potter: Collection

Speel de acht Harry Potter-films gezien door de fantasierijke LEGO-lens. Deze collectie bevat twee geremasterde videogames vol spreuken, toverdranken en puzzels.

Spelers kunnen het volledige LEGO Harry Potter-avontuur beleven in LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter: Jaren 5-7, inclusief twee downloadbare content-pakketten (DLC).

Platforms: Xbox One, PlayStation® 4 en Nintendo Switch™ (fysiek en digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

Meer informatie vind je hier.

LEGO Jurassic World

Deze videogame beslaat meer dan twintig jaar van de epische Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment. De videogame zit vol spannende avonturen van onvergetelijke scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World.

Fans kunnen belangrijke momenten spelen en de grote eilanden Isla Nublar en Isla Sorna uitvoerig verkennen.

Platforms: Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch (fysiek en digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

Meer informatie vind je hier.

LEGO Marvel Collection

Deze epische compilatie brengt LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel Super Heroes 2 en LEGO Marvel’s Avengers voor het eerst samen in één pakket vol actie. Naast de drie epische videogames, bevat het pakket alle eerder uitgebrachte content in de Season Pass voor elke console, inclusief de personage- en levelpakketten van Marvel’s Black Panther en Marvel’s Avengers: Infinity War voor LEGO Marvel Super Heroes 2, geïnspireerd op de hitfilms van Marvel Studios.

Platforms: Xbox One en Playstation 4 (digitaal)
Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

Meer informatie vind je hier.

LEGO DC Super-Villains

Word de beste DC-superschurk in een parallel universum! De Justice League heeft de bescherming van de aarde overgelaten aan het Justice Syndicate, een groep superhelden in spe. Samen met The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor en anderen uit de waanzinnige Injustice League kan elke speler een gloednieuwe speelbare superschurk creëren en de ware bedoelingen van het mysterieuze Justice Syndicate onthullen.

Platforms: Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch (fysiek en digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Spelers herleven de epische actie uit de hitfilm op een grappige, humoristische manier zoals alleen LEGO dat kan. Bouw, vecht en vlieg door het spel en verken nieuwe verhalen die plaatsvinden tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens. De game biedt extra inzichten in de films en de personages.

Platforms: Xbox One en PlayStation 4 (fysiek en digitaal)
Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.