Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Groep hebben vandaag de lancering van The LEGO® Movie 2-videogame aangekondigd. De videogame is gebaseerd op het nieuwe animatiefilmavontuur The LEGO® Movie 2: The Second Part van Warner Bros. Pictures, die nu in de bioscoop te zien is.

The LEGO® Movie 2-videogame is nu verkrijgbaar voor Nintendo SwitchTM, het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X en PC, met een adviesprijs van € 39,99. De fysieke versie voor Nintendo SwitchTM is verkrijgbaar vanaf 27 maart 2019.

The LEGO® Movie 2-videogame is gebaseerd op de gebeurtenissen uit The LEGO® Movie 2: The Second Part. Het verhaal begint in de verlaten woestenij van Apocalypsstad, waar buitenaardse indringers Steenstad in puin hebben achtergelaten! Emmet, Lucy en hun fantastische metgezellen verlaten hun eigen wereld om hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het verre Zusterstelsel.

The LEGO® Movie 2-videogame bevat de verbazingwekkende omgevingen en actie uit de originele succesvolle The LEGO® Movie uit 2014 en het vervolg daarop. Kinderen kunnen spelen als Emmet, Lucy en andere schattige personages”, aldus Arthur Parsons, hoofd ontwerp van TT Games Studios. “Families en vrienden kunnen samen missies voltooien en verborgen relikwieën verzamelen om hun collecties uit te breiden in fantastische LEGO®-omgevingen en -locaties die tot leven komen met een duizelingwekkende hoeveelheid voertuigen en wezens.”

“Verbeelding en creatie zijn de kenmerken van het spelen met LEGO® en The LEGO® Movie 2-videogame maakt deze belofte waar”, aldus Sean William McEvoy, VP digitale spellen en apps, de LEGO Groep. “Bouwopdrachten moedigen de spelers aan om hun creativiteit te tonen en op verschillende plaatsen voorwerpen te bouwen om puzzels op te lossen.”

Spelers kunnen hun avonturen in The LEGO® Movie 2-videogame in de lente voortzetten met gratis DLC, waarin ze nieuwe locaties kunnen verkennen en nieuwe personages en uitdagingen tegenkomen.

Ga voor meer informatie over de videogame naar LEGOMovie2-videogame.wbgames.com.

54 thoughts on “The LEGO® Movie 2-videogame

 1. Ik doe graag mee voor de PS4 code, voor mijn zoon. Die heeft sinds kerstmis een PS4 maar nog weinig spellen om te spelen. Aangezien hij grote Lego-fan is, zal dit spel zeker in de smaak vallen.

 2. Wat een gaaf spel voor mijn 3 lego fans hier, ik doe fraag mee voor de ps4! Wij zijn in de vakantie naar de film geweest en als zij dit spel winnen vinden ze dat groot feest. Kunnen zij met hun held emmet op avontuur elje dag, dus ik duim dat ik hem voor mijn kinderen winnen mag

 3. Hier zou ik onze kinderen erg blij mee maken. Vorige week de film met z’n viertjes gekeken. Hoe leuk zou het zijn voor ze om het nu zelf na te spelen op de PS4.

 4. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, de Lego Fan.
  Ik maak hem hier heel blij mee.
  Graag voor de PC.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor hem.

 5. “Mama, Mama, wil jij please please meedoen voor mij!” roept mijn zoon van 10 jaar.
  Bij deze dingen wij dan ook graag mee voor de PS4.

 6. Ik doe graag mee voor mijn zoon van 8 jaar. Hij had zijn cadeaubonnen apart gehouden voor dit spel maar helaas moesten de bonnen voor 24feb ingeleverd zijn (niet leuk Utoys) 🙁

  Graag voor de ps4

 7. Ik doe erg graag mee voor mijn jongens voor de Playstation 4, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 8. Ha ha, vet! Zou ik graag met/tegen mijn kleinzoon willen spelen. Denk dat hij wel gaat winnen…..
  De PC download code zou ik dan ook graag willen winnen.

 9. Zou geweldig zijn om te mogen winnen! Ik zou graag de PS4 code willen winnen omdat we geen pc hebben hahaha. Ik wil hem graag voor mezelf, maar ik zal zeggen dat ik hem wil voor mijn 3 zoontjes hahaha!

 10. Mijn dochters zijn gek op de Lego spelletjes via de Wii, ik denk dat ze met een PC code ook super blij zouden zijn!

 11. Ik zou heel graag de PS4 code willen winnen voor mijn kids van 8 en 10 jaar. We hebben de eerste Lego movie film meerdere malen gezien en ook de game gespeeld; super leuk! We kijken uit naar deel 2. Inderdaad “we”, want ik kijk en game mee haha.

 12. Ik doe graag mee voor mijn kinderen, die de film vorige week in de bios hebben gezien en er niet over uitgepraat raken! Ze zouden het fantastisch vinden om straks het spel op de Playstation 4 te spelen.

 13. Oh ik doe graag mee voor de ps4 code van dat leuke spel! Mijn zoon is helemaal fan van de ps4 Lego spellen😄

 14. Jaaahhh.. ik doe heel graag mee voor de PS4 code die je via Kiddowz kunt winnen! Mijn zoontjes zijn allebei Lego fan en hebben net een PS4 bij elkaar gespaard. Ze hebben nu alleen Minecraft, dus dit zou een mooie aanvulling zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.