Afgelopen vrijdag verscheen het album Studio 100 Slaapliedjes met daarop 20 speciale instrumentale versies van de grote hits die in de afgelopen 25 jaar zijn uitgebracht door onder andere K3, Kabouter Plop, Mega Mindy en Piet Piraat. De unieke instrumentale versies op het album zijn op zo’n manier gearrangeerd dat ze als slaapliedjes zijn te gebruiken. 

Eerste album met slaapversies Studio 100 hits

Het is de eerste keer dat er een album met daarop slaapliedversies van Studio 100 hits uit wordt gebracht. Vanaf nu kunnen fans dus niet alleen met de liedjes meezingen, maar kunnen de allerjongste fans ook heerlijk wegdromen bij de unieke nummers.

Voor de bijzondere sound van deze opnames is een origineel instrumentarium ingezet: snaar- en blaasinstrumenten voor de melodie, een tamboerijn en een shaker voor het ritme. Daarnaast hoort de aandachtige luisteraar ook de zachte klanken van een xylofoon, metallofoon, vibrafoon en een triangel.

Instrumentale versies

Op het album staan onder andere instrumentale versies van Ik ben Mega Mindy, Het Huis Anubis, Oya lélé, Het Ploplied, Piet Piraat, Waterval en vele andere bekende songs.

Vele ouders zullen dankzij dit album hun heel jonge kinderen in slaap kunnen wiegen op de tonen van de grootste Studio 100 hits uit hun eigen jeugd.

De Studio 100 Slaapliedjes CD is overal verkrijgbaar, waaronder bij bol.com en is ook te beluisteren op de bekende streamingsplatformen zoals Spotify.

63 gedachten over “Grootste Studio 100 klassiekers in unieke “slaapliedjes” versie

 1. Wat een heerlijke relaxte ik ga slapen manier voor onze kleine studio 100 fan eindeloos slaap plezier voor en tijdens het slapen gaan

  1. Ik doe mee voor mijn lieve dochters Saar (4jr) en Rosalie(2jr).
   Dat ze dan als een Roosje inslapen elke avond..😃

 2. Ik wil graag meedoen voor mijn oudste dochter die binnenkort moeder wordt van een zoon en wat is er mooier om dit voor haar te kunnen winnen zodat ze deze met de tijd kan gebruiken om samen naar te luisteren bij het naar bed gaan.

 3. Wat leuk voor mijn tweelingzoontjes. Elke avond Slaap kindje slaap gaat op den duur echt flink vervelen, ook voor de ouders :-).

 4. Ik doe graag mee voor mijn neefje. Leuk voor als hij bij me logeert, echt een gezellige manier om samen bij in slaap te vallen!

 5. Slaapliedjes om mijn jongste kleindochtertje bij in slaap te zingen. Schattige klanken…
  Dat lijkt mij wel wat.
  groetjes, Oma Will.

 6. Dit zou mijn dochter heel fijn vinden om bij in slaap te vallen. Kan ze zelf op haar kamertje de cd aan zetten en dan lekker wegdromen. Dit zou haar nieuwe kamer nog fijner maken!

 7. ik doe graag mee voor mijn 2 meiden, de oudste is dol op dansen, en begint nu ook liedjes mee te zingen, die ze kent. zo mooi om te zien!

 8. Ik ben nog helemaal niet tekstvast om de liedjes mee te zingen met de kinderen! Daarom loot ik heel graag mee want dan kunnen we ons repertoire uitbreiden en daar heb ik wel zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.