Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt. De film is nu in de bioscoop te zien!

WINNEN!

Wij mogen 3 mensen blij maken met een leuk pakketje. Hier zit een horloge in en een gymtas! Laat weten waarom jij wel zou willen winnen en plaats je reactie onder dit artikel! Op 25 juli ontvangen de winnaars een mail!

Beeld: Filmdepot

27 gedachten over “Ladybug & Cat Noir: De Film

 1. Ik vindt het schattig om te zien hoe mijn 4 jarige dochter door te kamer springt na een aflevering Ladybug gezien te hebben. Helemaal opgegaan in zo’n stukje tv, om vervolgens het na te willen spelen met haar fantasie. Klokkijken kan ze nog niet, maar gymmen als de beste!

 2. Ik doe erg graag mee voor mijn dochter Sam 😊, heel erg leuke winactie 🀩, Groetjes Anneliese de Waal

 3. Een prijs winnen, oh, wat een geluk,
  van Cat Noir & Ladybug.
  Mijn kind’s blijdschap zal reuze zijn,
  want die gymtas en ‘t horloge lijken ons fijn! πŸ˜€

 4. Mijn dochtertje is hier helemaal weg van, ze is nog wat te klein voor de bios maar erg leuk om te zien dat ze dit al goed herkent

 5. Mijn dochter is binnenkort jarig en groot fan van Ladybug!
  Ze zal door het dolle heen zijn als ze dit kado krijgt

 6. Graag doe ik mee voor mijn nichtje die binnenkort jarig is. De gymtas zal al goed van pas komen bij zwem- en dansles! Het klokkijken zal ze nog even moeten leren, maar met dit horloge heeft ze vast interesse om dat snel te kunnen.

 7. Lijkt mij een superleuk pakketje om met mijn dochter mee te verrassen! De voorstukjes vind ze ontzettend leuk en dan kan ik haar deze horloge en gymtas geven nadat we naar de film zijn geweest.

 8. Wat een super leuke winactie 😍
  Ik doe graag mee voor mijn neefje van 6 die helemaal gek is van Ladybug en cat noir. Met een pas geboren broertje waar op dit moment alle aandacht naar uit gaat, zou het leuk zijn om ook voor hem iets leuks te hebben. Duimen maar πŸ€πŸ€ž

 9. Wauw! Voor onze dochter, mega fan van Ladybug en na de vakantie gaat ze naar groep 3 en leert ze dus kloklezen super leuk om haar te verassen.

 10. lijkt mij een super leuke film om met de kinderen naartoe te gaan. maak daarom graag kans op deze prijs, leuke voorpret! πŸ™‚

 11. Dat zou leuk zijn voor mijn nichtje! Ze wil altijd Ladybug kijken als ze bij ons thuis is. Ze is er helemaal fan van!

 12. Dit is geweldig. Een mooie prijs ebooks nog eens van een leuk programma/ film. Hier gaan we voor . Leuke tas om mee te showen en leuke spulletjes in te doen en mee te nemen op een logeerpartij. En zo te zien kom ik aardig op tijd. Hele leuke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.