Op just4kids.tv staan de leukste Nederlandstalige series- en films voor kinderen. Omdat de nieuwe videodienst alleen voor kinderen en reclamevrij is, kunnen kids zonder toezicht online video kijken. Just4Kids creëert hiermee een veilige online omgeving.

Fokko Vonk, directeur Just4Kids: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen alleen content te zien krijgen die voor hen is bedoeld. Door onze zorgvuldige selectie van kwalitatieve series en films weten we 100% zeker dat kinderen geen aanstootgevende of ongeschikte beelden te zien krijgen.”
In de webapp staan bekende series zoals: Casper en Emma, Buurman & Buurman, Hello Kitty, Bibi en Tina en Pieter Konijn. Voor de oudere kids biedt de videodienst Nederlandse films zoals de Schippers van de Kameleon en Fashion Chicks en films van Carry Slee, zoals Radeloos en Timboektoe. Er wordt regelmatig content toegevoegd.
Just4Kids, onderdeel van Just Media Group, is al jaren de toonaangevende uitgeverij voor kids entertainment. Zo brengt Just4Kids al jarenlang films uit in Nederland en België en heeft Rupsje Nooitgenoeg naar het theater gehaald. Ook geeft Just4Kids kinderboeken en -spellen uit.
Fokko Vonk: ”Door het bij elkaar brengen van ons brede aanbod van kidscontent in één app, maken we het voor ouders gemakkelijk om hun jonge kinderen veilig online video te laten kijken. Wat ook handig is: of je nu thuis, uit eten of met vakantie bent, je kids kunnen overal waar internet hun favoriete series en films kijken. Op alle schermen.”
De webapp is beschikbaar via www.just4kids.tv. Kijk de eerste maand gratis, daarna voor € 4,99 per maand.

Nieuwe online videodienst voor kinderen, in het kort:

·      Alleen voor kinderen
·      100% kidsproof
·      Veel Nederlands aanbod
·      Beschikbaar op alle schermen
·      Bekende titels van televisie en bioscoop
·      Veilig door zorgvuldig selectie
·      Betaalbare dienst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.