Techniek maakt het leven leuker en de wereld groter. Het argument dat je voor slimme techniek een zekere leeftijd moet hebben kan resoluut van tafel. VTech stopt gadgets voor kinderen propvol techniek. Met maar één doel: ze uit te dagen en spelenderwijs mee te nemen in de wereld van ongekende mogelijkheden. Een goed voorbeeld hiervan is de Kidi Smart Glow Art, een gave smartspeaker voor bijdehandjes vanaf 6 jaar.

Kidi Smart Glow Art is compact, maar heeft verrassend veel in huis. Tien kwaliteiten biedt deze bluetooth speaker met spraakbesturing. Net als Google Play reageert Kidi op de spraakoproep “Hey Kidi” van de eigenaar in kwestie. Het levert meteen interactie en een schat aan informatie op! 

Dit hippe boxje voldoet aan het kaliber van elke serieuze smartphone. De coole speaker is -de naam zegt het al-, ook een lichtbox voor de kinderkamer. De magische glow kleurt het domein van de jonge eigenaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. En het biedt meer! Je kunt er spelletjes mee spelen, de toekomst laten voorspellen of keuzes bepalen. Voor dat laatste heeft het boxje een kop-of-muntfunctie aan boord. Naast wel tig grapjes, moppen, weetjes en raadsels is het ook een trigger waarmee reactievermogen en woordenschat wordt getraind. Kidi Smart Glow Art heeft een wekkerfunctie (digitaal en analoog) en -ook leuk- de verlichte ring kan met de magische bijgeleverde stiften worden beschreven of voorzien van tekeningen.

Je zou bijna vergeten dat deze smart speaker ook nog doet waarvoor hij oorspronkelijk is bedacht: muziek weergeven door je Smartphone of MP3 te koppelen via Bluetooth. Of met de interne liedjes mee swingen, maar ook een fijne rustgevende beat als het even nodig is. Of een complete disco party, inclusief een vette lichtshow die ze zelf verzinnen en Kidi weergeeft: “Kidi laten we spelen’’, leuker wordt het echt niet!

Meer informatie vind je hier.

149 gedachten over “VTech Kidi‌ ‌Smart‌ ‌Glow‌ ‌Art‌

 1. Op dit moment is dat het liedje van de ‘pietenmove’ onze 3 kinderen kunnen het dansje erbij en alles, haha! Past ook helemaal bij het thema nu Sinterklaas!! Duimen voor onze Matz voor deze coole prijs!

  1. Oei dat is een lastige vraag. Ik doe mee voor mijn dochter. Ze heeft niet echt liedje die ze grijs zou draaien, maar als ze muziek hoort. Gaat ze vooral dansen en dat is eigenlijk op alle muziek.

 2. Wat een leuke actie! Dat zou voor mijn oudste zoon, De overkant van snelle en suzan en freek zijn. Hij zingt hem hard mee als hij hem hoort.

 3. kleindochter lise is megafan van K3 dus dat zal als eerste worden gedraaid
  wat een prachtig exemplaar, verras haar maar, ze danst en zingt alles altijd aanelkaar #duimenmaar

 4. Mijn dochter is een grote K3 fan, de Dans van de Farao is op het moment wel favoriet vermoed ik.
  Erg leuk deze speaker met wekker functie en lichtshow. Echt een een leuk cadeau voor op haar nieuwe kamer.

  1. Nu met Sinterklaas is ‘paniek in de confettifabriek’ erg populair! Door het jaar heen komen er vanallerlei liedjes aan bod, van top40 tot de minidisco 🙂 en mama lekker meezingen!

 5. Onze tweeling gaat hier “faded” zeker vaak op afspelen. 18 december zijn ze jarig en zouden het te gek vinden als ze deze mochten winnen. Kunnen ze hem ook gelijk gebruiken voor hun discofeestje met hun vriendjes.

 6. Nou hier wordt het vast ‘BLah Blah Blah’ van Armin van Buuren of misschien toch ‘de vloer is lava’ van Dj Maurice. Beide worden graag beluisterd door onze 3 kinderen, zelfs de jongste van 2,5 jaar zingt al luidkeels mee 😊.

 7. Dat zou een heel mooi cadeau voor onder de kerstboom zijn. Mijn dochter van 8 vindt het zeker weten te gek.
  Op dit moment luisteren we heel veel kerstmuziek. Daar houden we erg van.
  We vinden beiden het liedje Midnight Sky van Miley Cyrus heel gaaf dus dat gaan we zeker afspelen mocht zij hem mogen krijgen.

  1. Wat een geweldige actie weer!

   Wij houden hier allemaal van muziek en mijn meisje ook nog eens van dansen & zingen. Hoe leuk is het als ze eigen muziek kan afspelen op haar kamer en er een discofeestje van kan maken?!

 8. Mijn zoontje Bram zou daar de Snollebollekes op grijs draaien. En dan vooral nu het nieuwe nummer 🎵 Beuk de ballen uit de boom!!🎵 . Maar aan het begin verjaardagsliedjes, hij is 20 december namelijk jarig . Het zou een leuk verjaardagscadeau zijn!! Vooral omdat het toch al een andere verjaardag wordt…….

 9. Wat een leuke actie! Hier zijn ze helemaal fan van Kinderen voor Kinderen. Vooral de liedjesEn Toen? En hand in hand vinden ze leuk. Deze gaat dan sowieso gedraaid worden. En dan met zijn tweeën dansen voor de spiegel.

  1. Super leuk voor onze zoon en dochter. Dochter van 3 zit sinds kort op dansles en kan dan samen met haar broer dansen. Het liefst dansen ze de hele dag… soort van mini disco hier iedere dag. Buren zijn er iets minder blij mee misschien 🙈🙊

 10. Wat het eerste erop geluisterd wordt is k3,piet piraat, studio 100 liedjes, kinderen voor kinderen en nog veel meer. Want met dit ben je nog niet klaar. Mijn kids zouden dit heel graag winnen

 11. Hier thuis draaien ze het liedje overkant van snelle en Suzan&Freek helemaal grijs. Omdat het zo’n heerlijk nummer is zal het ook nooit vervelen 🥰

 12. De liedjes van K3 worden hier grijs gedraaid. Papa kan inmiddels aardig meezingen en doet ook een dansje mee tussen het thuiswerken door.

 13. Het liedje feel like a monster van Skillit, een rok nummer waarbij enorme lucht gitaren aan te pas komen. Lekker rocken op zijn kamer.

 14. Wat een gave actie is dit zeg en ik weet zeker dat mijn wijs neusje van 6 dit onwijs gaaf gaat vinden.
  Lekker dansen en meezingen op Jeruzalema in haar kamer.. en savonds als ze naar bed gaat een mooi nachtje lampje in dr kamer.

 15. Jaaaaa super leuk, onze dochter zingt en danst de hele dag op allerlei soorten muziek, snollebollekes, sinterklaas muziek. En wat zou het prachtig zijn als ze wint want ze is zaterdag 19 december jarig en mag ze 6 kaarsjes uitblazen.

  1. Mijn dochter vindt alle muziek leuk. Ze houdt ontzettend van dansen en turnen op muziek. Zou dus zeer welkom zijn hier dan kan ze voortaan op haar kamer muziek luisteren

 16. Het liedje van Flappie van Youp van het Hek. Onze tweeling – trotse bezitters van twee lieve konijntjes – willen dat liedje telkens horen terwijl de tranen over hun wangen biggelen.

 17. Dat zou dan gegarandeerd Leef van André zijn… Favoriet van mijn dochtertje! (Geen idee hoe ze eraan komt: niet van mij!)

 18. Oooooo wat een leuke actie dit!!! Ik weet wel
  Zeker dat kinderen voor kinderen, suzan en freek, fource en unity het meeste beluisterd worden. Ik hoop dat dit mijn dochtertje dit mag winnen. Kan ons nachtegaaltje lekker lang mee zingen🥳🙏🏼🤩

 19. Onze dochter Noor vind van kinderen voor kinderen het liedje stop, stop, stop met jagen geweldig.

  Wow wat is deze gaaf en wat kan hij super veel. We zoeken nog een wakker voor onze dochter. Maar hiermee kan ze ook dansen, lachen met de mopjes. Jongste dochter kan de woordenschat vergroten. Wat een leuk ding.

  1. 🎶😍 whoop whoop 😍🎶 wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee. Zeer welkom voor onze dochters ze zitten allebei op dansen en houden van alle soorten muziek. Van K3 tot Sinterklaas liedjes jeruzelema liedjes en ook nog danspasjes erbij😍😍😍 muziek en dans vinden ze geweldig.

 20. Hier in huis is met kerst de CD van Ernst Bobbie en de rest altijd erg gewild (helaas 😂), dus die zal zeker op deze speaker te horen zijn!

 21. Hier gaat mijn zoon Joey vast en zeker dance monkey grijs op draaien. Wat een gave speaker zeg! Supergaaf voor een net 8 jarige 😍, we maken graag kans!

 22. Voor onze dochter. Ze is zo bijdehand ondanks dat ze bijna 4 wordt. Maar ze zingt zovaak het nummer van freek en suzan aan de overkant. Wat zal ze dit gaaf vinden.. !

 23. Kom wat dichterbij van DJ Regi, zanger Jake Reeves en Olivia. Mijn dochtertje van 5 en ik waren hier bij aanvang dadelijk dol op, voor heel het coronagedoe begon. Nadien heeft het nog meer betekenis gekregen. Het is ons liedje 😊.

  1. Onze kindjes zingen graag mee met allerlei top 40 liedjes. Dan horen we opeens vanuit de slaapkam van onze dochter ‘joe meek mi wanna kai’ (Dance Monkey) of horen ons zoontje vloeiend Engelse liedjes zingen. Een eigen ‘hé kiddi’ zou dit helemaal afmaken. #duimemmaar

 24. Gave actie. Ons dochtertje danst nog steeds op “move, monkey” de woorden die ze uit dance monkey heeft opgepikt. Ik doe graag mee

 25. Wat een fantastische Kidi Smartspeaker, echt eigentijds . Hiermee worden de liedjes van Kinderen voor kinderen vast en zeker grijs gedraaid door mijn kleinkinderen.
  De spraakbesturing is natuurlijk helemaal tof en wat ze er verder nog mee kunnen doen is ook gewoon cool.
  Ze zullen zich hier zeker mee vermaken.
  Ik volg bloglovin en waag graag een kansje.
  Gooi mijn lootje maar in de hoed.

 26. De nummers van Jason DeRulo staan hier vaak aan bij mijn dochter op haar tablet, dus ik denk dat die als eerste keihard aangaan 😀

 27. Alles van Snollebollekes doet het goed hier. Hoe gekker, hoe liever. Dus ongetwijfeld zal het licht uit de speaker ook van links naar rechts springen.

 28. Wat een prachtig speelgoed weer van Vtech. Mijn meiden zijn dol op het liedje ‘de overkant’ van Suzan, Freek en Snelle

 29. Jerusalema grote favoriet van onze 3 kinderen
  Zodra ze dat liedje horen gaat de radio luid en wordt er volop mee gezongen

 30. In de maneschijn van juf Roos is hier in huis veruit de favoriet! Dus deze zal menig maal voorbij komen op een dag! Graag loot ik mee!

 31. Jerusalema vind de kinderen erg leuk, ik doe erg graag voor ze mee, heel erg leuk 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 32. Heerlijk om hier disco te maken en dan o.a. liedjes van Kinderen voor kinderen op de speaker en ondertussen lekker creatief een lichtshow tekenen!

 33. Ik doe ook graag mee voor mijn 2 meiden. Ze slapen de laatste tijd samen op 1 kamer en hoeven dan gelukkig geen ruzie te maken wie hem krijgt. Hiermee kunnen ze mooi op hun slaapkamer gaan dansen. K3 -bubbel is momenteel favoriet bij mijn dochters..

 34. Heel leuk, K3 zou hier zeker en vast grijsgedraaid worden. Voor mij vind ik de wekkerfunctie top, zou dit de oplossing zijn om mijn dochter langer te laten slapen (of beter ons niet veel te vroeg in de ochtend wakker te roepen) 😉.

 35. Jeruzalema, onze 8 jarige zoon heeft onlangs het dansje op school geleerd, daar wil hij vaak naar luisteren/op dansen.

 36. Dat zou een prachtig kado zijn voor mijn dochter. Ze zou dan zeker veel luisteren naar de liedjes, vooral vrolijke zoals Mas mas mas.

 37. alles van k3 wordt grijs gedraaid… afgelopen weekend met sinterklaas de nieuweste cd van K3 gekregen dus daar gaan wij helemaal dol van worden haha

 38. Dat moet zeker het liedje links, rechts van Snollebollekes zijn. Het is niet het nieuwste liedje meer, maar mijn kids kunnen en geen genoeg van krijgen en blijven hierop door de kamer hossen!

 39. Wat lijkt het me een prachtig cadeau om te winnen, voor mijn zoon van 6 jaar oud met autisme. Gekleurd licht en muziek kan hij volop van genieten. Hij is heel technisch, maar communicatief zwak. Hij zou dit geweldig vinden. Het is bijna kerst, dus het wordt zeker een kerstlied. “Niets is cooler dan kerstmis”, van kinderen voor kinderen:-)

 40. Wow, supertoffe actie. Onze tweeling is 24 december jarig dus dit zou een topkado zijn om er in deze rare tijden toch een feestje van te maken voor ze.
  Mijn dochtertje is gek van K3 en kinderen voor kinderen en mijn zoontje van Piet Piraat, storm op Zee maar eigenlijk vinden we alle muziek heerlijk om op te dansen en te springen 🎉

 41. Onze oudste dochter zou deze echt super vinden..

  Ik denk dat ze de liedjes van kinderen voor kinderen er heel veel laat afspelen 🥰

 42. Kerstfeest van kinderen voor kinderen! Heel de dag loopt hij mee te zingen!!! En anders wilt hij dat ik hem opnieuw opzet! Wat is deze tijd van het jaar toch heerlijk

 43. Supertof !
  Mn meisje is 18-12 jarig en dit zou ze echt een TEGEK verjaardagskado vinden!!
  Weet zeker dat ze de nieuwe hit van Snollebollekes zal draaien beuk de ballen uit de boom 🙊🤣

 44. de vtech kidi smart staat al op het verlanglijstje van onze dochter.
  Wat zou het leuk zijn als ze deze wint!
  Het liedje dat ze continue zou draaien in Happy van pharell Williams, ja ja een oudje maar het is toch echt haar favoriet. Bovendien zou ze er ook echt super happy mee zijn 🙂
  En met de disco features wordt het helemaal een feestje!
  kidi laten we spelen!

 45. Even geen idee welk liedje nu favoriet is. We moeten eerst weer even van de sinterklaasliedjes af. Die hebben we vaak gehoord🙃 maar wat een gave prijs! Ik maak graag kans

 46. Er wordt hier wat afgezongen in huis door iedereen. Ja ook door mij 😇. De favoriet van de meisjes is op moment Far Away From Home van Sam Feldt & Vize.
  Ik doe heel graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.