flairIk schaam me bijna om het te moeten zeggen, maar tot kort geleden had Dante geen gym-tas. Het is echt vreselijk, maar hij nam zijn gymspullen dus steeds mee naar school in een tasje van de supermarkt. Tuurlijk baalde hij er van, maar lief zoals hij is, zei hij er nooit iets over. Toen ik voor de vakantie voor de kapstok op school stond en eens goed om me heen keek, viel me op dat hij de enige was zonder gymtas. Tijd voor verandering en dus wederom op speurtocht naar “een tas met dino’s”. Kids with Flair bleek het eindstation!

img-20160315-wa0001.jpgZoals ik al eerder schreef, dino’s kunnen voor Dante niet eng genoeg zijn. Ik hoef dus ook niet aan te komen met schattige “Good dinosaurs” en “Platvoetjes”. Nee, hoe meer tanden ze hebben en hoe harder ze kunnen brullen….hoe meer het in de smaak valt bij mijn 7 jarige dino-fanaat!
Gelukkig vond ik een stevige sportzak met camouflage-print en verschillende dinosaurussen. Deze zijn allemaal afgedrukt op de zak en er is ook nog eens een T-Rex opgestikt. De zak is stevig en heeft ook nog eens een voorvakje met rits, zodat je daar iets kleins in op kunt bergen. In de zak zit een afscheiding, zodat je als het ware 2 vakken in de tas hebt. Dante gebruikt 1 vak voor zijn gymkleding en het andere vak voor zijn gymschoenen. Je kunt de hem dichtmaken door de koorden aan te trekken. Afmetingen: 36 x 38 cm.

 

Overigens vind ik dit dus echt een enorm tof cadeau om te geven aan je kind tijdens een heus dinosaurusfeestje! Je kunt maar beter gewoon helemaal in het thema blijven toch? 🙂

Zijn mooie gymtas prijkt nu aan de kapstok op school en hij heeft er al meerdere complimenten over gekregen. Hij is zo trots als een dino..uh…een aap! En er zijn binnen dit thema nog veel meer tassen te vinden. 

img-20160315-wa0000.jpgHet begin van Kids with Flair
“Enkele jaren geleden waren we op zoek naar een leuke schooltas of rugzakje voor onze kindjes. Frustrerend. Want vaak was de keuze in fysieke winkels erg beperkt en verscheidene winkels afschuimen in het weekend was erg tijdrovend. Dus gingen we online op zoek maar ook daar viel de keuze tegen. Dus gingen we zelf op zoek naar enkele leuke merken en zo ontstond Kids with Flair. Ondertussen is de hele schoolcollectie behoorlijk gegroeid en hebben we stap voor stap het assortiment decoratie voor de kinderkamer opgebouwd. We zijn dan ook trots dat we vandaag meer dan 1.500 producten online aan jullie kunnen aanbieden. Zo hoeven jullie niet meer overal op zoek, dat doen wij voor jullie! En we helpen jullie ook met al jouw vragen, just let us know!”

Kids with Flair is een inspirerende shop vol lifestyle, decoratie en andere hebbedingen voor grappige peuters, stoere kleuters en coole kids. Neem snel een kijkje in de webshop!

One thought on “Kids with Flair: Raaawwwrr…een stoere dino-tas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.