Waterballongevechten zijn leuk voor jong en oud om af te koelen tijdens een warme dag. Alleen is het altijd zo’n tijdrovende klus om de ballonnen één voor één te vullen en dicht te knopen… Met Bunch-o-Balloons zijn de voorbereidingen voor een waterballonnengevecht voortaan kinderspel.

Je bevestigt een set Bunch-o-Balloons direct op de buitenkraan of tuinslang, waarna je vliegensvlug ruim 100 waterballonnen gevuld hebt. De waterballonnen worden automatisch dichtgeknoopt dankzij een slim sluitingssysteem en zijn dus meteen klaar voor gebruik. Zo staat niets een flink waterballonnengevecht meer in de weg: de leukste rage van deze zomer!

bunch2Een zakje Bunch-o-Balloons bevat drie plug and play sets, goed voor in totaal ruim 100 waterballonnen. Een set bestaat uit een bevestigingssysteem met 35 rietjes met aan elk uiteinde een waterballon. Je bevestigt de set direct op de buitenkraan of tuinslang om de waterballonnen supersnel te vullen. Zodra een ballon is gevuld, glijdt deze van het rietje en is, dankzij een slim automatisch sluitingssysteem, meteen klaar voor gebruik. Zowel de ballonnen als de elastiekjes waarmee ze worden dichtgeknoopt zijn vervaardigd van recyclebaar materiaal en bovendien biologisch afbreekbaar. Kortom, de enige ingrediënten die je deze zomer nodig hebt voor een goed waterballonnengevecht zijn een zakje Bunch-o-Balloons, een kraan en een emmer om de ballonnen in te doen. Laat de zomer maar komen!

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.