lap1Het duurt gelukkig niet lang voor de nieuwe lijn van Laloopsy vrijkomt van MGA Entertainment. Het geeft mij de tijd eens alle kleine speeltjes van de meisjes uit te zoeken en ik vind nog meer mini Lalaloopsy met onafscheidelijke side kicks en zelfs bijbehorend lekkers. Nu ben ik eigenlijk benieuwd of onze ‘oude’ familie past bij de nieuwe lijn Style ‘N Swap van Lalaloopsy Mini’s met meer dan elf accessoires. Het is de hoogte tijd voor een opening en we knippen feestelijk het lintje van de Beautysalon van Cherie door. Dat heeft voor deze ongeduldige moeder met een nog ongeduldigere peuter wat voeten in aarde door de kleine onderdelen, maar we verklaren de salon voor geopend!

lap2“Kan deze eraf”, vraagt de peuter over de twee pruiken op standaard. “Waarvoor is deze?”, al wijzend naar de elastieken gordel van de kappersstoel. “Alle spullen van de kapper zitten erin”, terwijl ze de lade sluit en weer open en weer dicht. Af en toe kiept de hele salon om maar het spel vind zijn doorgang. “Waarom kan het licht niet aan?” duidend op de droogkap. Het poppetje blijft ook zonder gordel met jurk aan en pruik op goed zitten in de kappersstoel. En dan komen de genodigden. De hele familie mini Laloopsy schuift aan en het wordt een groot feest.

Cherie wisselt zeer regelmatig van kapsel, ze moet in de lap3spiegel kijken en alle spulletjes passen in de lade. De jurk heeft uitsparingen aan de oksels, zo vouw je de jurk om de nek en armen van Cherie. Dat is voor de kleine meisjes met kleine vingertjes wel zo handig. Deze jurk is qua omvang precies zo groot als de jurken van haar nichtjes en zusjes, de losse jurk past net niet over hun jurken heen. Het bezoek past ook op de kappersstoel. De schoentjes glippen gemakkelijk aan en gelukkig niet uit. De droogkap standaard is flexibel en beweegt wat mee met het spel. Met één jurk, een paar schoenen, een föhn, kam, schaar en drie pruiken ligt de nadruk op haardracht. Dat is niet vreemd omdat het de beautysalon betreft. De boetiek van Suzette biedt kleding aan voor nog meer mix-and­-match plezier.

WINNEN!
Van MGA Entertainment mag KiDDoWz ‘Crumbs Sugar Cookie’ weggeven. Reageer onder dit blog met een geldig emailadres en laat even weten voor wie je meedoet. Deze actie is inmiddels afgelopen!

Mini Lalaloopsy­ Style ‘N Swap­ Beautysalon Cherie van MGA Entertainment is o.a. te koop bij Bart Smit.

/Lmcmr

44 thoughts on “Mini Lalaloopsy­™ Style ‘N Swap­ Beautysalon Cherie 4+ (met winactie)

  1. lekker roze allemaal! Ik doe graag mee voor onze dochter. Die vind dit echt super leuk speelgoed. Lekker tutten.

  2. Mag het ook een jongen zijn? Dan doe ik mee voor mijn kleinzoon, die is ook gek op kappers en smeerseltjes!!

  3. Leuk voor mijn kleine prinses! Ze speelt heel graag met lalaloopsy en is vast dolblij als ze haar verzameling uit kan breiden! Ze is zo een hele middag aan het spelen met haar kleine poppetjes. En soms krijgt ze haar grote broer zover dat hij ook meespeelt! 🙂

  4. ik doe mee voor de dochter van mijn beste vriend, die dit weekend meerent voor sponsoractie van het autisme huis. En dit lijkt me we een hele leuk cadeau als tegenprestatie voor die stoere meid

  5. Ik vind het heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze erg leuk vinden !! 🙂

    Groetjes Anneliese

  6. Lief hoor! Deze zou ik heel graag aan mijn nichtje geven, maar eerst zelf even mee spelen,
    kijken of het echt zo leuk is 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.