ow1O-OW de meeste ongelukken gebeuren in en om het huis! Wat is er dan handiger dan een box compleet te hebben, met daarin de meest bruikbare artikelen? Maar wat zit er nu precies in zo’n box? Ik neem de proef op de som en bestel een OW!BOX. Een dag later ontvang ik het blik in een stevige doos met verpakkingsmateriaal, dat het blik beschermt. De oudste, die vandaag ziek thuis zit en ik zijn zo nieuwsgierig, dat we het blik gelijk openen en alles één voor één uit het blik halen. Ik presenteer u: de OW!BOX!

Inhoud: 4 Alcoholdoekjes, 5 Ballonnen, 1 Driekante doek 96x96x36cm, 1 Eerste hulp tips met speciale aandacht voor kinderongelukjes, 2 Fixatie windsel (elastisch) 3cm x 5m, 1 paar handschoenen vinyl, 1 Instant coldpack, 4 Non woven compres 5x5xm, 1 Pleisterstrips inclusief coole kinderpleisters, 1 Splinterpincet, 1 Stickerboekje, 1 Verbandschaar, 2 Veiligheidsspelden, 1 Washandje, 1 Wondpleister non woven 6cm x 1m en 1 Zalfgaas 10x10cm.

ow3Welke tips staan er allemaal in? Het zijn de eerste hulp tips bij OW!s Denk aan flauwte, wonden, teken, splinters, steken (o.a. van een wesp), kneuzingen, breuk, bloedneus, tand eruit en tand door de lip. Niet alleen handig om tijdens het ongeval te lezen, maar ook om al eerder door te nemen, zodat u de basis regels uit uw hoofd kent. U kunt deze dan gemakkelijker en rustiger toepassen zodra er een ongeval plaatsvindt. De tips staan erg duidelijk in de bijgeleverde waaier en op de voorkant staat in het kort waar het stukje over gaat. Op de achterkant van de waaier staat de inhoud van de box ook nog vermeld, samen met het aantal zodat je deze weer makkelijk bij kunt vullen. De producten zijn nog niet via de website te bestellen maar wellicht komt dit in de toekomst.

Hoe is de OW!BOX ontstaan?
Een ongelukje zit in een klein hoekje en gebeurt altijd onverwachts. De OW!BOX is ontstaan uit het gevoel geen controle te hebben in zo’n situatie. Gevolg? Onvoldoende voorbereid om een kind bij een ongelukje goed te helpen en te troosten. Dat is vast herkenbaar!  

Wat maakt de OW!BOX zo uniek?
De OW!BOX bevat alles wat je nodig hebt bij een ongelukje van een kind. Een handige waaier met EHBO tips aangevuld met speciale kindertips. Verbandmiddelen van hoogwaardige kwaliteit geschikt voor de gevoelige kinderhuid. En leuke afleiding zoals stickers en ballonnen. Daarnaast is de OW!BOX een echte eyecatcher, een duurzaam en handig op te bergen metalen trommel voorzien van een hip en trendy design.

Voor wie is de OW!BOX?ow2
De OW!BOX is voor iedereen met kinderen, of met kinderen werkt, een must om te hebben! Daarnaast is de OW!BOX, door de combinatie van veiligheid voor kinderen en zijn hippe uiterlijk ideaal om cadeau te geven. Bijvoorbeeld bij een geboorte of als origineel kerstcadeau.

De OW!BOX is te bestellen via: http://www.owbox.nl/ (Let ook even op de ontzettend leuke foto’s en bijpassende tekst, alleen daarom zou je de box al in huis willen hebben).

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.