ss1Wow, Goliath Games brengt binnenkort weer iets super tofs op de markt : Super Sand. Hiermee haal je het plezier van zand in huis, zonder dat je er troep aan overhoudt. Super Sand is namelijk ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf 4 jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook school én veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en snel op te ruimen. En wat ook zeker niet onbelangrijk is: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van de kinderen. Vanaf september liggen er 5 verschillende producten van het magische zand in de winkels.

Wij mochten alvast Super Sand Castle testen, mijn zoon en ik. Toen hij uit school kwam en de doos zag liggen, wist hij nietss2 hoe snel hij zijn jas en schoenen uit moest trekken. Hij had namelijk allang een reclame gezien over dit magische zand en het stond al op zijn lijstje voor sinterklaas. Gelukkig voor hem, is het dus al een stuk eerder afgeleverd door de postbode.

ss3Nadat ik de verpakking opengemaakt had, ging hij aan de slag. Ik ben ondertussen eventjes bezig gegaan met mijn huishouden en na 30 minuten zat meneer nog steeds vrolijk te spelen aan tafel. Normaal gesproken is hij iets sneller uitgekeken op “iets nieuws”, maar dit viel dus echt heel erg goed in de smaak.

Het kasteel op de afbeelding vond hij iets te moeilijk om te maken en ik mocht ook niet helpen, dus hij heeft er zijn eigen draai aan gegeven. Het resultaat mag er zijn toch? Een mooi bouwwerk en een blij kind, beter kan het dus niet!

Ik kan dit product aan iedereen aanraden, want het is echt superfantastisch spul én het maakt ook geen troep, iets wat wij als ouders altijd er prettig vinden, toch?! Het kan niet uitdrogen (zoals bijvoorbeeld met klei) dus je kunt er keer op keer naar hartenlust mee spelen! Als je klaar bent met bouwen, stop je het bakje wat je op de foto’s ziet gewoon weer in de doos, om het vervolgens weer in de kast te leggen. Opgeruimd staat netjes!

Kijk voor meer informatie op: http://www.goliathgames.nl

De volgende producten zijn vanaf september in de winkels te vinden:ss4

Super Sand Starter: 450 gr zand. Adviesprijs: 9,99 euro.
Super Sand Classic: 450 gr zand, een bak en zes geometrische vormen. Adviesprijs: 19,99 euro.
Super Sand Animals: 675 gr zand, een bak, drie dubbele 3D dierenvormpjes (olifant, leeuw, aap), een roller (pootafdruk), een gladde roller en een handvat. Adviesprijs: 29,99 euro.
Super Sand Castle: 900 gr zand, een bak, vier grote kasteelvormen, vier kleinere kasteelvormen, een roller (steentjes- of baksteenmotief) met handvat en een stempel (steentjes- of baksteenmotief). Adviesprijs: 39,99 euro.
Super Sand Giant: 1.350 gr zand, een grote bak, vier grote kasteelvormen, een parapluvorm, zes geometrische vormpjes, twee rollers (steentjes- en baksteenmotief), een handvat en een spatel. Adviesprijs: 59,99 euro.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.