sloffenSpaansesloffen.nl heeft een breed assortiment sloffen en pantoffels. De Bernardino Spaanse sloffen worden origineel in Spanje vervaardigd en zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Allerlei soorten en kleuren pantoffels en sloffen vindt je in de webshop. Voor jong & oud, met harde of zachte zool en geschikt voor ieder seizoen.

Blij verheugd nam ik een kijkje bij de kindersloffen en vond o.a. Oxxy babyslofjes. Deze leren babysloffen hebben onze dochters gedragen van baby tot aan rennende peutertijd. Het waren de enige sloffen die ze niet constant uit trapten en die de voetjes zelfs op de fiets warm hielden. Heel onderhoudsvriendelijk met ledercreme in te smeren. Geinig zijn de dierenpantoffels en klomp slofjes, altijd succes verzekerd.

Naast pantoffels en sloffen biedt Spaansesloffen.nl ook ander schoeisel aan. Te denken valt aan snowboots, gymschoenen, regenlaarzen, slippers en waterschoenen. Bijna teveel om op te noemen.

Onder ‘Diversen’ valt mijn oog op Shoeps, dit zijn elastische veters. De shoeps zijn in verschillende kleuren te bestellen, er is zelfs een regenboogversie en heb je de WK-veters al gezien? Die hebben we van Spaansesloffen.nl gekregen, samen met de bruine shoeps voor papa. Dan hoeft hij niet meer te bukken. Er zitten er veertien Shoeps in een doosje, dat zijn er ruim voldoende. Geschikt voor kinderschoenen, maar ook voor volwassenen. Je bevestigt de veters eenmaal en hebt er geen omkijken meer naar. Je veterschoen wordt een instapschoen. De elastische veters kunnen je schoenen opfleuren. Dochterlief heeft fuchsia elastische veters, die halen de kleur van haar sneakers mooi op.

Hier in huis krijgen de dochters bij het halen van hun veterdiploma een cadeautje: een verpakking Shoeps!

/Lmcmr

shoeps1

shoeps2

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.