collage-2015-05-26Radbag de webwinkel voor dingen die je echt moet hebben! Niet zozeer omdat ze erg functioneel zijn of je niet zonder kunt maar omdat je het gewoon wilt hebben. De website staat vol met leuke cadeaus waarbij het wel heel erg moeilijk is om een keuze te maken. En ik kan er alles vanaf weten want ik moest ook een keuze maken. Ik heb er slechts een paar dagen over gedaan om na te denken welk “kado” praktisch en leuk is. 

Uiteindelijk is er een unanieme keuze gevallen op de sprekende koelkast zoo. Een vondt het varkentje heel lief en een ander koos voor de Walrus maar de meerderheid was voor de Tijger en dus ontvingen wij deze Japans sprekende koelkast bewaker.
Uiteraard hebben we de verpakking gelijk open gemaakt, de beveiliging eruit gehaald SAMSUNG CAMERA PICTURESzodat de batterij werkt om tot slot de aan en uit knop op “aan” te zetten. Japans Tijgertje, zoals we hem al genoemd hebben, functioneert gelijk. We zetten hem daarom maar in de koelkast. Nadat de koelkast dichtgaat is JT (Japans Tijgertje) gelijk tevreden want we horen hem niet meer.

Zodra de koelkast open gaat begint de sprekende koelkast zoo te spreken. De eerste twee dagen is dit hartstikke leuk en gaat de koelkast zelfs vaker open dan gebruikelijk. Daarna kennen we de riedeltjes van JT al behoorlijk en openen we de koelkast alleen nog maar indien echt nodig en houden we de koelkast ook echt korter open dan normaal gesproken. Bij een verjaardag hebben we TJ even uitgezet omdat het irritant begon te worden, zeker omdat iedereen er naar begon te vragen.

De koelkast-zoo is uitermate geschikt om te krijgen, zeker met kleine kinderen die te vaak de koelkast open doen. Maar uiteraard is het ook ontzettend leuk om te geven met bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft. En dat is nog niet alles want als je eenmaal de deur uit gaat is het een fantastisch kado voor de persoon die net op zich zelf woont. Vaak zijn deze jongere mensen dol op coole gadgets en daar hoort dit exact bij. Kortom: jong en oud wordt er blij van.

We vinden deze sprekende koelkast-zoo een van de origineelste – om niet te zeggen geniaalste – keukengadgets, die we de laatste tijd zijn tegengekomen.
En de mogelijkheid om je koelkast eindelijk met een Japans brabbelende walrus in Tetrapack-design (of een andere van onze drie beesten) uit te rusten moet je ter plekke waarnemen. Domo Arigato!
Gegevens Sprekende koelkast Zoo

  • Sprekende koelkast-zoo
  • Begroet je als je de koelkast opent
  • Spreekt verschillende Japanse woorden en zinnen
  • Zinnen worden herhaald, wanneer de koelkastdeur open wordt gelaten
  • Lichtsensor bevindt zich boven op elk dier
  • Aan/uit-schakelaar
  • Nodig zijn 2x LR44 batterijen (bijgesloten)
  • Afmetingen ca. 4 x 4 x 7 cm
  • Gewicht ca. 45 gram (bron Radbag.nl)

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe sprekende koelkastzoo van Radbag is hier te bestellen.

/Miranda Young

2 thoughts on “Sprekende koelkast zoo – Radbag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.