bubble3Jaja, de zomervakantie staat voor de deur..dus we kunnen allemaal weer uitkijken naar rondvliegende pakjes drinken, vragende kindjes “of we er al zijn” en gebrul, omdat “ze zich toch wel een beetje vervelen”. Oja…en waar laat je alle boekjes, spelletjes enzovoorts? De oplossing is: BubbleBum Junkie!

De BubbleBum Junkie is een opbergsysteem dat op de achterbank tussen twee autostoelen of zitverhogers in wordt geplaatst. Hij kan vastgemaakt worden met een gordel en dat is veilig in het geval van een ongeluk. Het systeem heeft een iPad-houder, voor elk kind een uitklapbaar tafeltje, plek voor de drinkbeker. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor speelgoed en boekjes. De BubbleBum Junkie is geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

bubble2Wij ontvingen de BubbleBum Junkie en gingen ermee aan de slag. Naast dat het product er ontzettend leuk uitziet, is het echt multifunctioneel. De kleine man gaat na de zomervakantie naar groep 3 en begint steeds meer te lezen. Toen wij laatst op pad gingen, namen we niet zijn tas mee, maar stopten we zijn boekjes en zijn drinken in de BubbleBum Junkie. Lekker dicht bij hem in de buurt dus, zodat hij zelf alles gemakkelijk kon pakken. Ook de IPad ging mee, want een spelletje spelen na het lezen, is toch wel erg prettig.

Wij gaan van de zomer niet op vakantie, maar de BubbleBum Junkie blijft lekker waar hij is; op de achterbank. Zo weten we zeker dat meneer zich ten alle tijden prima kan vermaken en netjes zijn spullen op kan ruimen. Dat laatste doet hij trouwens thuis niet hoor! Wat ik zelf ook erg handig vind, is de koeltas, zo blijft ook tijdens warme autoritjes, het drinken heerlijk koud!

Meneer vertelde zijn klasgenootjes over onze nieuwe aanwinst en toen er een kindjebubble1 mee ging spelen bij ons thuis, werd de BubbleBum Junkie uitgebreid geĂŻntroduceerd!

Een aanwinst dus!

 

One thought on “BubbleBum Junkie – handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.