shySchoenen met lampjes, hoe vet is dat?! Nou, heel vet dus! Dante is helemaal door het dolle heen, want pas geleden kwam er een paar schoenen binnen, met lampjes en vette vleugels! Termen als “vet cool” en “super gaaf” vlogen me om de oren! SHY kids empire is nu al één van de favoriete webshops van onze stoere jongen!

20160328_094910.jpgDe schoenen zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen worden opgeladen door middel van een USB kabeltje met 2 verschillende stekkertjes (want, 2 schoenen natuurlijk). Door op het knopje aan de binnenkant van de schoen te drukken, kun je de kleur van je zool veranderen (er is zelfs knipperlicht). Door de stoere vleugels aan de zijkant van iedere schoen, zegt Dante harder te kunnen rennen….mooi he?!

Als je de schoenen 3 uur opgeladen hebt, geven ze 9 tot 11 uur lang licht. 

In de klas moet meneertje zijn schoenen “uit zetten” want de lampjes zouden teveel afleiden. Op het schoolplein zet hij ze gewoon weer aan en trekt daar veel bekijks mee. De rolschoenen die eerst helemaal hip waren op school, zijn het ineens niet meer…want schoenen met lampjes zijn veel vetter!

20160328_094942.jpgShy kids empire is opgericht in juni 2015 in Nederland . In een korte tijd is Shy kids empire gegroeid en levert nu wereldwijd. Shy kids empire biedt producten op het gebied van kinderkleding , schoenen , accessoires en speelgoed.

Shoppen doe je op http://shykidsempire.com/

One thought on “Vette schoenen van SHY kids empire

  1. Ik heb hier een maand geleden ook LED schoenen gekocht (ook met vleugels). Naar 1 maand waren de lichtjes al kapot en sinds dat we net 2-3 dagen buiten de garantieperiode waren, kregen we te horen dat er niets aan te doen was. Dus 60 Euro voor schoenen die na 1 maand al kapot zijn en geen oplossing. Jammer, slechte producten/service en geld kwijt. Niet aan te raden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.