Met de zomer voor de deur en het idee weer in bikini te moeten, wil ik heel graag nog een paar kilo’s kwijt. Lijnen dus! Ik was al een week bezig toen Amanda mij vroeg om XL-S Medical Max Strength sticks uit te proberen. Wie wil dat niet……extra kilo’s eraf zonder nog minder te gaan eten?? Proberen dus maar! 

Makkelijk in gebruik

Het product is makkelijk te gebruiken. Je neemt een half uur voor de 2 belangrijkste maaltijden een stick in. Een stick bevat wat poeder zonder smaak, die je niet hoeft op te lossen in water. Je kunt het poeder zo doorslikken….een slokje water erachter aan en klaar is kees, dat vond ik wel heel erg prettig !! Een doosje met sticks is bij gebruik van de maximale 2 sticks per dag, voldoende voor 10 dagen.

Ik had mijn eetgewoontes al aangepast voordat ik hiermee begon, maar verder heb ik geen extra aanpassingen gedaan. Voor gebruik ben ik op de weegschaal gaan staan en heb ik met mezelf afgesproken om 1 keer per week te wegen en niet vaker!

Mooi weer…..barbecueën!

Week 1 begon direct met mooi weer….je raadt het al…..barbecueën! Nu heb ik altijd geleerd dat gegrild vlees beter is dan gebakken vlees, maar wat ben ik toch gek op al die heerlijke sausjes! Een half uur voor het eten heb ik 1 stick ingenomen en me rustig gedragen met de sausjes.

De rest van de week “gewoon” 3x per dag gezond gegeten en een stick gebruikt voor het ontbijt en voor het avondeten. Toen was ineens de dag van het wegen aangebroken……..Een gewichtsverlies van 2,3 kilo!! Wat ben ik trots op mezelf…..en op XL-S Medical!!

Na 10 dagen staat de teller op 3,4 kilo! Laat de zomer maar komen……doe ik nog een doosje extra erbij. Het product werkt niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om je gewicht onder controle te houden, met bijvoorbeeld 1 stick per dag of een stick voor een vette en calorierijke maaltijd.

/Esther

15 thoughts on “Review: X-LS Medical Max Strength sticks

  1. De gebruiksaanwijzing klinkt heel makkelijk en laagdrempelig. Maar zelf vind ik dit soort producten altijd een beetje eng, en zou ze dus nooit gebruiken.

    Maar superfijn dat je er goed effect mee hebt!

  2. Ik heb ooit een stick geprobeert maar ik vond het vreselijk, kreeg een heel erg opgeblazen gevoel en werd er super misselijk van. Heb de rest van het doosje weggegeven.

  3. Mooi resultaat hoor. Kan me voorstellen dat dit heel motiverend werkt. Ben wel benieuwd hoe het straks gaat als het er allemaal af is. Of het dan voldoende voor je werkt om het onder controle te houden.

  4. Goed resultaat maar ik ben niet zo van de poeders, shakes of andere zaken. Ik ben nog steeds voorstander van het aanpassen van je dagelijkse eetpatroon en manier van eten in plaats van allerlei middeltjes

    1. Dit resultaat is ook een combinatie van de sticks en gezond en verantwoord eten. Want nog steeds geldt…..elk pondje gaat door het mondje

  5. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit soort producten een beetje eng vind om in te nemen. Ik vraag me dan sterk af wat er in zit zodat je afvalt? En wat gebeurd er als je stopt met de sticks, kom je dan weer aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.