trappel1Elke ouder zal vroeg of laat het probleem tegen komen dat zijn of haar kindje niet meer onder de dekens ligt, of dwars ligt en met de benen tussen de spijlen vastgeklemd zit. Zelf ben ik er ook wel eens ingetrapt om de kleine zonder slaapzak in bedje te leggen, nadat ik het koude lijfje tegen mij aan zo zat begon te worden (borstvoeding) was de keuze snel gemaakt om te kijken wat ik hier tegen kon doen. Sindsdien waren de slaapzakken een hot item niet alleen in bed, maar ook in de box aangezien de prematuurtjes last hadden van een te lage temperatuur.

Dat er verschil zit in slaapzakken is overduidelijk. Er zijn speciale winter slaapzakken met lange mouwen, maar ook zomerse slaapzakken. Van Troetel.com kreeg ik een hele mooie blauwe slaapzak zonder mouwen. Het valt me gelijk op dat de ritssluiting die ik gewend ben aan de voorkant aan de zijkant zit. Aan de bovenkant zijn 2 druksknopen bevestigd waardoor je een dubbele keuze hebt om de slaapzak aan te doen. De slaapzak voelt heerlijk zacht aan, zowel van binnen als van buiten en is afgewerkt met een leuke afbeelding. De achterkant is egaal van kleur en stof, hierdoor kan uw kind prettig slapen en/of liggen. De voorkant heeft een bedrukking en er zijn andere stofjes gebruikt. Het verschil in kleuren is prettig om naar te kijken.

trappel2Aan de onderkant hangt een klein lusje, hiermee kan de slaapzak opgehangen worden aan zowel de boven als onderkant zodat deze niet te lang is.

De slaapzak is te bestellen via: http://www.troetel.com/a-37622264/schoenen-accessoires/slaapzak-lazy-bones-babaluno/

Bij Troetel.com verkopen ze gelukkig nog meer op de website o.a. Kleding, schoentjes en andere accesoires. Het assortiment is niet heel breed, maar de kwaliteit is zeker niet minder! Smaken verschillen maar mij bevallen de kleuren(combinaties) enorm. Het Roze en Blauw is makkelijk terug te vinden maar niet zo over de top dat het pijn doet aan de ogen.

Niet alleen voor uw eigen kind kunt u hier met gemak slagen, ook een (geboorte)kado is hier makkelijk besteld. De levering is snel en de spullen komen goed verpakt aan. Bij bestellingen vanaf 45 euro zijn de verzendkosten overigens ook nog eens gratis!trappel3

Van www.troetel.com kreeg ik nog een heel leuk berichtje ter afsluiting van deze review: “Voor de lezers van KiDDoWz heb ik nog een leuke kortingscode van 10%! code: kiddowz “

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.