Armbandjes maken is altijd leuk! Samen met andere kinderen, als cadeautje voor iemand of gewoon voor jezelf. Met het nieuwe BlaZeLets – Style Studio van Ravensburger, dat is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, maken kinderen vanaf zes jaar op een compleet nieuwe manier hun eigen armbandjes. Hoe? Met magisch poeder én water! Als je ze dan ook nog met glitter versiert, krijg je hele coole armbanden! 

Hoe werkt het?

Armbandjes maken met BlaZeLets is superleuk om te doen én succes gegarandeerd! Maar… hoe ga je te werk? Allereerst pak je uit je koffer een elastisch koord dat je in de sleuf van de vorm (mal) bevestigd. Kies daarna je favoriete kleur poeder en doe dit in de strooibeker. Je kunt je bandje overigens in één kleur of gestreept maken. Zit het magische poeder er keurig in? Sluit de vorm en doe water in het onderste deel van je koffer. Dompel je vorm twee minuten onder water en… je armband is bijna klaar!

Nog even geduld…

Ben je al nieuwsgierig naar het resultaat? Nog even geduld, want als je de vorm uit het water haalt, moet het nog drie minuten drogen. Daarna druk je het bandje er voorzichtig uit en zie je dat het magische poeder z’n werk heeft gedaan. Met behulp van het kleine penseel kun je je armband nog met glitter versieren. Laat de armband die klaar is nog circa 20 minuten drogen. Tip! Doe ‘m om een beker zodat het de vorm van een armband krijgt.

Finishing touch

Een armband heeft natuurlijk ook sluitingen nodig. Schuif daarom de uiteinden van de elastische draad door de kleine gaatjes van de sluitingen en maak een stevige knoop. Tip! In het koffertje zitten ook satijnen bandjes die je met knutsellijm op de binnenkant van je armband plakt voor een nog beter draagcomfort. Doe ‘m om en show ‘m aan iedereen. Zeker weten dat ze je vragen of je zo’n armband ook voor hun wil maken….

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.