d6ec9db7-7624-4d64-ad64-540b8618fa5c (1)De meeste kinderen vinden kleuren geweldig, ook al is het maar een tijdelijke fase. Maar vaak krijg je als ouder de vraag: Mama hoe teken je dit of hoe teken je dat? Een sjabloon bied dan de uitkomst. Je legt een papier op de tafel, de sjabloon eroverheen en het kleuren kan beginnen.
Het sjabloonboek van Creative kids at work brengt de sjablonen tot een hoger level. In het boek zijn de sjablonen namelijk gecategoriseerd en daardoor nog leerzamer. Uw kind leert zo wat bij elkaar hoort en in welke omgeving.
Zo is er een sjabloonboek voertuigen, boerderijdieren, kerstmis, op de boerderij en junglevriendjes.

Sjabloonboek bosdieren95d75fb2-4c4d-4988-ba59-5dd75f55a8c2

Wij mochten het sjabloonboek bosdieren testen. De pagina’s van het boek zijn gebonden door middel van een ringband, hierdoor klappen de pagina’s mooi helemaal open. De laatste pagina van het boek bevat een flap. Deze zwarte pagina moet je onder een pagina leggen van de gewenste sjablonen die getekend moeten worden. Zo heb je een stevige ondergrond waar het papiertje op kan liggen. Zodra het papiertje erop ligt kan de gewenste pagina erop gelegd worden en kan het kleuren beginnen. Dit klinkt wellicht niet eenvoudig, maar op de achterkant van deze flap staan alle stappen ook keurig uitgelegd en kan het niet mis gaan.

In het boek vinden we een pagina met onder andere bladeren, dieren en sporen. Op de laatste pagina staan alle bosdieren als voorbeeld afgebeeld met een kleurtje.
Het boek is makkelijk bedienbaar en kleurrijk. Het nodigt kinderen dan ook uit om heerlijk creatief bezig te zijn.

5107431e-2556-4e87-8dc0-2b57a622af6eMijn jongste dochter vind het boek echt helemaal het einde. Ze heeft intussen helemaal door hoe ze zoveel mogelijk op één papier moet krijgen, zonder dat de dieren en bladeren elkaar raken. Als er nog een plek over is kleurt ze er ook nog even een boom tussen uit het sjabloonboek. Na gebruik is het boek makkelijk dicht te klappen en op te bergen.

Creative kids at work oftewel: Creatieve kinderen aan het werk.f20adcb4-2bcf-4c3c-87e8-5dbe7a8ea961

Met de serie van Creative kids at work kunnen kinderen leren lezen, haken, gips gieten en nog veel meer. Lekker alleen bezig zijn of misschien wel met wat hulp van een ouder iemand. Welk product je ook neemt uit de serie, ze staan garant voor: leren, plezier en creatief bezig zijn.
Creative kids at work is een vrij uitgebreide serie met, veelal, meerdere titels van elke soort. Het is gericht op jongens en meisjes.

Creative kids at work: Mijn sjabloonboek bosdieren is hier te koop voor €7,95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.