knitscoolMijn oma heeft mij ontiegelijk vaak leren breien. Het is SAMSUNG CAMERA PICTUREShaar (helaas) niet gelukt om die vaardigheden over te brengen bij mij. Dat het niet aan de vaardigheden van mijn oma ligt bewijzen mijn nicht en mijn eigen moeder die tegenwoordig ook alles aan elkaar breien. Mijn moeder heeft mijn vaardigheden met breien al een aantal keren gezien en begint er niet eens meer aan. Verrassend was het persbericht die ik een paar weken geleden kreeg over Knits Cool. Knits Cool is namelijk gebaseerd op breien, ofschoon het niet echt tot mijn leeftijdscategorie behoort maar eerder in de categorie van mijn dochter vraag ik een review pakket aan. Dit pakket is niet voor mij bedoeld maar voor mijn 9 jarige dochter die haar ogen telkens weer uit kijkt bij mijn moeder als zij aan het breien is. Als ik haar vraag of ze de producten wilt testen twinkelen haar ogen meteen. Ze niet wachten tot ze aan de slag kan gaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURESEen aantal dagen later is het zover,
toevallig komt haar oma die dag ook langs en zo kunnen we gezamenlijk aan de slag.
“Insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden” zijn de welbekende woorden bij het breien. Ook ditmaal veranderd daar niks aan, alleen zijn er geen breinaalden meer waar alles vanaf glijd. Ideaal (zelfs voor deze mama)!SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de beschrijving staat duidelijk hoe het werkt, ook
staan er afbeeldingen bij ter verduidelijking. Mijn moeder zit er naast en aanschouwt en helpt, ze heeft gelijk door dat mijn dochter wel een natuurtalent is. En dochterlief gaat vrolijk verder en haar ogen twinkelen met de minuut meer. Ze heeft grootste plannen! Tassen, sjaals, mutsen, sokken … Toch houden we het in eerste instantie bij de haarband die we namaken uit het boekje
Op de Knits Cool Knitting Studio zit een tellertje, elke keer als ze een rijtje af heeft mag ze er een bij tellen. Ook zijn er 3 verschillende diktes aan “breinaalden”. Deze kun je aan de onderkant eenvoudig opbergen.
SAMSUNG CAMERA PICTURESHet pakket bestaat uit de volgende artikelen:
– Knits Cool Machine
– 4 buttons/ versieringen
– Een haak
– 3 bollen garen, 55 meter
– 3 stokjes om de wol te bewerken
– Knits Cool Machine
– 4 buttons/ versieringen

SAMSUNG CAMERA PICTURESOok mocht mijn dochter de Knitscool uitbreidingssets: armbandenset testen. Hiermee kan ze vier amrbanden ontwerpen volgens een nieuw patroon. in de verpakking zit een extra set breipennen, 32 meter garen en zeven verschillende buttons zodat ze de unieke armbanden helemaal naar eigen, unieke, smaak kan ontwerpen.
ik merk aan haar dat ze het echt helemaal geweldig vindt.

Indien de garen op zijn kun je een bol garen nemen naar kleur en dikte die je zelf prettig vind, zo valt er nog uren plezier te beleven aan de set.

[bol_product_links block_id=”bol_55f6b4989a95f_selected-products” products=”9200000043035883,9200000045867328,9200000045987763″ name=”Knits Cool” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

3 thoughts on “Knits Cool Knitting Studio & Sew cool. Brei jezelf tot een ware modeontwerpster

  1. Ziet er nog ingewikkeld uit met al die losse stokjes….maar inderdaad kan me als kind nog wel herinneren dat ik mn steken verloor van de naalden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.