SAMSUNG CAMERA PICTURESPlakband maar dan net iets handiger, dat is het eerste wat in me opkomt zodra ik met de Washi Tapes aan de slag ga. Plakband heb je al snel een schaar, tanden of een mesje voor nodig. Met Washi Tapes is dit geheel overbodig, heel eenvoudig scheur je het los en zo kun je het eenvoudig en makkelijk gebruiken voor eigen gemaakte creaties. Mocht je een mooie, niet gescheurde, rand willen hebben is er uiteraard de mogelijkheid om een schaar te gebruiken. 

Maar wat kun je nou precies met Washi Tapes allemaal doen? Op de website van www.washi-tape.nl staan een paar voorbeelden. Zo kun je de zonnebril, ventilator, canvas en waxinelichtjes pimpen. Grappig eigenlijk dat een cadeau niet vermeld wordt. Kortom daar ga ik mee aan de slag!collage-2015-07-19

Aangezien het einde van het schooljaar nadert gingen wij aan de slag met de tape om de cadeaus in te pakken en te verfraaien. Enthousiast als de kinderen waren plakten ze het een na het andere vast. Een mooie creatie ontstond.

Soms wil je een doorzichtig plakbandje omdat het anders te druk wordt. Maar een eenvoudig papier en mooie tape laat een cadeau er in een handomdraai heel anders uitzien. Ook zonder de extraatjes die wij gebruikt hebben kan er op een hele natuurlijke manier ingepakt worden. Door bijvoorbeeld strepen te trekken of een soort van zon of sterretje te maken op het inpakpapier krijg je, zoals eerder gezegd, de prachtigste creaties! Zeker de moeite waard om hier zelf mee aan de slag te gaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURESVoor het afscheidscadeau hebben wij 6 verschillende rollen Washi-Tape gebruikt namelijk:
– Stripes – Bruin / Geel / Groen
– Texts – Handmade With Love
– Photographer – Veelkleurig
– Happy Thunderclouds – Veelkleurig
– Flowers – Rood / Wit / Zwart
– Circles – Groen / Oranje / Wit / Zwart

Voor een compleet overzicht van alle Washi-Tapes kunt u hier kijken

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.