lot3Van Lottie Nederland mochten we een Lottie pop uitzoeken. De keuze is snel gemaakt want we hebben alleen blanke poppen. De poppen van Lottie zijn anders dan andere poppen. Ze zijn ontwikkelt met het oog op een positieve blik op de kindertijd. Deze poppen zijn niet volwassen maar lijken meer op een negen jarig kind. Ze dragen dus geen make-up, hoge hakken, tatoeages of sieraden. Ze zijn met een lengte van 18 cm. ook in het oog springend en gemakkelijk te hanteren. De verpakking is prachtig vormgegeven en ook bedoeld om te bewaren.

lot1Onze peuter is gelijk weg van Lottie pop Branksea Festival. Ze doet haar tas om de schouder en kan zelfs haar laarsjes aan- en uit trekken. Dit komt door de gespleten achterzijde en scheelt veel frustraties voor jongere poppenmoeders. Haar kleertjes sluiten met klittenband. ‘s Avonds slaapt de pop bij haar in bed. De hoofdband krijgt ze niet om haar hoofd, maar dat mag de pret niet drukken. Ze zijn er beide helemaal klaar voor…

De zomer is eindelijk daar! Lottieville maakt zich klaar voor het jaarlijkse festival. Lottie kijkt uit naar de live muziek, schminken, verhaaltjes vertellen en knutselen. Zal het goede weer blijven of zal regen het festival verpesten?

Lottie poppen & accessoires van Arklu Ltd. zijn o.a. hier te koop.

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.