De wereld van de Magische Speelboom is een sprookjesachtige wereld met een nostalgische knipoog, waar kinderen eindeloos kunnen spelen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen en werken. Een wereld die bovendien blijft groeien, zodat er steeds weer nieuwe avonturen kunnen worden beleefd.

Zo is er sinds kort de Verrukkelijke Appel, waar alle Klorofil dierenfamilies kunnen genieten van heerlijke lekkernijen. En de Boomhut, met zijn geheime kamer en een schommel. Tenslotte zijn er de nieuwe minispeelsets, waarmee de dierenfamilies hun magische wereld verder kunnen verkennen. Deze minispeelsets lichten bovendien op als er een poppetje in wordt gezet, zodat het lijkt alsof je dierenvriendje licht geeft! Zo kunnen je kindje en zijn Klorofil vriendjes weer vele nieuwe spannende avonturen bedenken en beleven!

De Verrukkelijke Appel is gevuld met heerlijke lekkernijen en daarom de perfecte plek voor de Klorofil om door te brengen met hun vriendjes. In de etalage liggen de lekkerste taarten, broodjes en gebakjes. En als je op de knop drukt, verschijnen er met een ‘plop’ steeds weer nieuwe lekkernijen! Je kindje kijkt z’n ogen uit, want ook boven in het vensterraam verschijnt er bij elke ‘plop’ steeds een nieuwe bewoner. En als je de appel opent, zijn er nog veel meer verrassingen te ontdekken. Zo verschijnt er een toonbank, waar taartjes op kunnen worden gezet, en een trap naar de eetsalon boven, waar de vriendjes aan tafel kunnen zitten om hun traktatie op te eten. En ook handig: alle accessoires kunnen in de Verrukkelijke Appel worden bewaard en dankzij het handvat kun je ‘m overal mee naartoe nemen.

De Boomhut is de nieuwste uitbreiding van de Magische Speelboom. Liam vindt het heerlijk om hier te schommelen. En als je de tak omhoogduwt, verschijnt er opeens een tweede, geheime kamer! Ook de Boomhut heeft een handig handvat, zodat je deze speelset makkelijk mee kunt nemen.

Met de nieuwe lichtgevende minisets kan de Betoverende Rivier verder ontdekt worden. Zo is er het lichtgevende Vlot, de lichtgevende Waterlelie en de lichtgevende Noot, waarmee de Klorofil eindeloos kunnen dobberen, varen en verkennen. En zodra je een van de Klorofil erop plaatst, gaat er een lampje branden waardoor het lijkt alsof je dierenvriendje magisch licht geeft.

Zowel de Verrukkelijke Appel en de Boomhut als de minispeelsets worden geleverd inclusief een nieuw dierenvriendje.

134 gedachten over “De wereld van de Magische Speelboom groeit verder

 1. Wauw ik had vroeger een theepot als huis daar speelde ik uren mee,gun mijn zoontje die 28 november jarig is de boomhut want hij heeft enorm veel fantasie

 2. Ach wat leuk! Wij hadden vroeger thuis een speelboom, wat zijn we daar toch uren zoet mee geweest.
  En dan nu deze leuke appel!!!
  Ik doe graag mee met deze actie zodat ik de twee kleine zoontjes van mijn zusje hiermee kan verrassen,
  Denk dat mijn zusje dit ook erg leuk zal vinden en vast en zeker samen met haar twee zoontjes mee gaat doen!!!

 3. Mijn dochtertje heeft de boom. En vind deze helemaal te gek! Ze speelt er uren mee. Een mooie uitbreiding erbij. Geeft nog meer speel plezier.
  Win gaan duimen.

  1. Super leuk!! 😍 Mijn dochtertje is gek op haar magische speelboom. Deze uitbreiding zou ze ook fantastisch vinden! ❤️

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Boas. Hij is gek op dieren. Nu kan hij zijn fantasie nog veeeeel verder uitbreiden en boven al, lekker spelen!

 5. Wat een ontzettend schattige magische speelboom.
  Hier gaan de oogjes van mijn jongste kleindochter van glanzen.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 6. Mijn kinderen spelen bij oma met de restanten van die van mij vroeger. Hoe gaaf zou het zijn om er een nieuwe en complete neer te kunnen zetten?!

 7. Fantastisch voor onze Mats, sinds hij kan praten ( nee iets later ) praat hij over eenboomhut maar als bezorgde moeder vind ik dat geen goed idee., behalve als het deze tegekke boomhut is
  Super veilig en geweldig leuk

 8. Mijn kleinzoontje heeft de Magische Speelboom voor zijn verjaardag gekregen, hij kan er uren mee spelen! Met de Boomhut kan hij nog meer fantaseren.. Nu we helaas het Sinterklaasfeest niet samen kunnen vieren.. is dat “met afstand” het mooiste cadeau om het Heerlijk Avondje te laten slagen!

 9. Och! Het zal je toch maar gebeuren om deze sprookjesboom te winnen!
  Voor mijn kleindochter Babs! Ze wordt 4 jaar op 4 december! Ik zal niet mogen komen maar voor de deur zetten zou geweldig zijn!

 10. Wat een ontzettend leuke appelboom! Ik doe graag mee voor onze dochter. Zelf had ik vroeger een speelboom, echt nostalgie dit! Wat zou ik nu graag voor onze jongste dochter deze appel willen winnen….Duimen maar!

 11. Dit is leuk speelgoed. Ik doe graag mee voor Yael van 3 jaar. Zij klimt het liefst in een echte boom, maar dit speelgoed is iets veiliger ! Kan ze samen met haar tweelingzusje Romee gezellig spelen.

 12. Ik doe graag mee voor ons zoontje van 2 en een half, spelen doet hij het aller liefste en deze leuke speelboom zou hij echt fantastisch vinden.

 13. Ik wil dit graag winnen voor mijn kindjes op het kinderdagverblijf. Kan ik ze eens wat nieuw en uitdagend speelgoed aanbieden.

 14. Voor mijn zoontje dan kan hij met het zelfde spelen als zijn moeder vroeger! Ik was er helle dagen ziet mee! Zulke goede herinneringen aan!

 15. Dat zou toch een leuk speeltje zijn voor het buurmeisje van 5 jaar. Die is gek op knutselen, kleuren
  Thee zetten en al die kinderen dingetjes . Een echt speel meisje . Het zou een verrassing zijn voor haar. Ze zou het prachtig vinden. Ik doe graag mee voor haar.

  1. Wow echt superleuk leuk mijn kleindochter Cailey! Fingers crossed echt zo leuk. Ik had de boom vroeger. Daar wordt hij mijn ouders veel mee gespeeld. Door mijn neefje en mijn kleinkinderen. Ik heb 4 kleinkindjes en mijn zusje een jochie van 2. Ze wilde eerst carrière maken! Dus mocht ik winnen het komt goed terecht!

 16. Erg leuk die magische speelboom! Het lijkt wel op een mini poppenhuisje in de natuur! Mijn dochtertje zou hier denk ik heel graag mee spelen!

 17. Superleuk voor mijn twee nichtjes. Ze spelen heel veel samen en met deze speelboom kunnen mooie fantasieverhalen bedenken.

 18. Ik doe graag mee voor mn kleinmeisjes, die 5 december hun 3e verjaardag vieren 😍. Ook voor mij is dit sentiment, alleen had ik m zelf niet omdat mn moeder daar destijds de middelen niet voor had. Ik gun mn kleindochters dit moois!

 19. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Noé (3 jaar). Ze heeft een grote meidenkamer en deze zou prachtig staan op haar tafeltje.

 20. Memories!!! Oww wat leuk ik had vroeger ook een boom dat vanbinnen een huisje was. Urenlang speelplezier 😀 Heel jammer dat mijn moeder hem nooit bewaard heeft. Dan had ik hem aan mijn dochtertje kunnen geven. Geweldig zou het zijn om deze prijs te winnen en haar lieve gezichtje te zien stralen. Tja en mama speelt natuurlijk lekker mee, want die mooie herinneringen zitten niet alleen in het speelgoed, maar ook in je hart. En ik wil mijn meisje graag net zo’n fijne tijd geven als ik gekregen heb bij mijn moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.