Dat de interactieve Hatchimals nog steeds populair zijn, blijkt uit de aanhoudende vraag naar de schattige beestjes. Goed nieuws voor de allerjongste verzamelaars! Hatchimals komt dit voorjaar met de Hatchimals CollEGGtibles: een collectie van 72 kleurrijke, gespikkelde eitjes die je zelf kunt helpen uitbroeden én verzamelen. De spikkels op het ei geven al een kleine hint uit welk deel van hun bijzondere wereld de Hatchimal komt. Welke Hatchimal zoek jij nog? 

Hatchtopia, dé fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles, is de thuisbasis voor 13 verschillende Hatchimal-families. Hun familienamen zeggen veel over de plek waar ze vandaan komen, zoals Oceaan, Bos, Jungle, Boerderij of Woestijn.

Mis jij nog Hatchimal-familieleden? Kijk dan goed naar de spikkels op de eitjes. Dit is namelijk een aanwijzing welke Hatchimal verstopt zit in het eitje. Door de transparante verpakking van de CollEGGtibles kun je heel gericht zoeken naar diegene die je nog mist. Bezit je een ei uit een wereld die je al compleet hebt? Ruil dan het eitje met een vriendje of vriendinnetje en behoud nog steeds het verrassingselement.

Heb jij een van de vier limited editions uitgebroed? Dan heb je geluk; deze zijn namelijk zeer zeldzaam.

Het stappenplan: van vertroetelen en broeden tot spelen en ruilen. 
  1. Vasthouden: verzorg het ei goed. Geef het beestje extra veel liefde, zodat de Hatchimal kan uitkomen. Houd het eitje goed vast en wrijf zachtjes over het hartje.
  2. Openbreken: wanneer de kleur van paars naar roze verandert, is het tijd om de Hatchimal uit te broeden.
  3. Sparen: breek het eitje voorzichtig open en ontdek snel welke Hatchimal je hebt uitgebroed.
Tip: Gebruik de Hatchimals verzamelkaart om bij te houden welke Hatchimal-families al compleet zijn. Zo houd je goed het overzicht!

Details / Specificaties
  • Spin Master lanceert wereldwijd de speelgoed rage voor dit voorjaar: Hatchimals CollEGGtibles. 
  • Aan de hand van de stippeltjes kunnen de jonge verzamelaars zien uit welke familie de Hatchimal CollEGGtible afkomstig is. Zo kunnen ze gericht sparen om al hun 13 families compleet te maken!
  • Met de Hatchimals CollEGGtibles verzamelkaart kun je gemakkelijk bijhouden welke Hatchimal al uitgebroed is en welk exemplaar er nog gevonden moet worden. Ook geeft het je een duidelijk overzicht waar welke familie woont (Oceaan, Jungle, Boerderij, Woestijn etc).
  • Er zijn vier limited editions Hatchimals beschikbaar. Deze zijn zeer zeldzaam.
Productinformatie
  • Hatchimal 1 pack – €3.99
  • Hatchimal 2 pack + nest – €6.99 (Incl. Colleggtible Kaart)
  • Hatchimal 4 pack + bonus – €12.99 (Incl. Colleggtible Kaart)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.