Een paar weken geleden was het gekkenwerk in dit huis. Zo voor de vakantie vind ik het nu eenmaal prettig om het huis schoon te hebben, maar het schoolleven, de zwemlessen, het afspreken met vriendjes en vriendinnetjes, (mijn eigen) verjaardag(en), kappersbezoekjes, administratie, eten, drinken en alle andere normale dingen op een dag gaan ook gewoon door. Zo is die laatste week voor de vakantie gewoonweg ontzettend druk. En dan belt er iemand aan en ontvang je een mega doos van de postbode… Afzender Charl’s Toys.

Toegegeven, dat ik die doos zou krijgen was niet onverwachts. Eerder mailde Petra mij al of ik zin had om weer wat spullen te reviewen. Aangezien ik de vorige keer ongelooflijke leuke producten kreeg, waar we nog steeds veel plezier aan beleven, was ik gelijk verkocht… Natuurlijk wil ik dat! En zo stond er tussen alle bedrijven door ineens een groot pakket in de woonkamer. Beetje overrompeld was ik wel met de hoeveelheid spullen die erin zitten. In de eerdere reviews is duidelijk geworden wat er allemaal in dit pakket zat. Maar voor degene die het nog niet door hadden:
– ridderset
– rits-rats trein
– Brighello grondwerker / digger “Bob the Joint”
– telraam
– houten loopfiguur “eend”
En als kers op de taart ontving ik een prachtige Houten Hobbelfiguur in de vorm van een Lieveheersbeest.

Houten Hobbelfiguur Lieveheersbeest
Dit hobbelfiguur ontvang je in een redelijke platte doos. Het is namelijk een doe het zelf pakket. Ondanks dat ik techniek, handenarbeid en nog meer “mannelijke” vakken heb gehad op school was deze opleiding geheel overbodig voor dit project. Namelijk elke man of vrouw die een beetje inzicht heeft en weet hoe hij/zij een schroevendraaier moet hanteren, kan dit geheel zelfstandig in elkaar zetten. Alleen lukte het mij dan weer niet om tijdens het minimale klussen door foto’s te maken terwijl ik aan het werk was… Zelfs met een zelfontspanner was de kwaliteit alles behalve goed. Houdt niet in dat ik geen foto’s heb gemaakt van het begin, het tussen door gedeelte en het eind resultaat, te zien in de foto’s in dit bericht.

Het 70 cm lange, 24 cm brede en 44 cm hoge hobbelbeestje is uitermate geschikt voor kinderen die zelf kunnen zitten (eventueel onder begeleiding i.v.m. het vallen), net kunnen lopen (en klimmen) en de wat gevorderde, kleine lopertjes. Zodra de knieën bij de oren komen is er sprake van te groot worden en moet je ander speelgoed gaan overwegen. Maar tot die tijd kunnen zowel jongens als meisjes zich helemaal uitleven of het te gekke hobbelfiguur. Het hobbelfiguur is keurig afgewerkt waardoor je niet bang hoeft te zijn voor splinters of andere gekke verwondingen. Mocht je de variant “Lieveheerstbeestje” nu helemaal niks vinden is dat geen probleem op deze pagina is een overzicht van de andere hobbelfiguren. Zo is er o.a. een olifant, paard en koe.

Welke figuur vind jij het leukste?

logo voor email ondertekeningContact:
Wil je weten waar je dit product / deze producten kunt kopen? Neem dan contact op met Charl’s Toys.
T. 0513 – 23 21 99
E. info@charls-toys.nl

/Miranda Young

One thought on “Houten Hobbelfiguur Lieveheersbeest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.