draak1Ontzettend zacht, heel erg roze/paars, glinsterend en vooral een mega hoog schattigheids gehalte door de prachtige glinsterende ogen. Zo zou ik in het kort het Baby Born draakje omschrijven.
Maar dat is nog niet alles, want het speciaal meegeleverd toverstafje zorgt er voor dat er leuke geluiden uit het draakje komen (mocht je er gek van worden, wat ik me op den duur kan indenken, is het voldoende om het toverstafje weg te leggen. Zonder het toverstafje maakt het draakje namelijk geen geluid. Bovendien zit er geen aan/uit knop op het draakje). Een zachte tik op het voorhoofd (er zit ook een sterretje) zorgt ervoor dat het draakje geluid maakt. Zo komen er een paar muziekdeuntjes uit en een liefelijk draken geluidje.

Aan de onderkant van het draakje zit klittenband, zodra je dit open maakt komt je bij het batterij gedeelte uit. Het knuffeltje is zo’n 21 cm groot en daarmee makkelijk te hanteren. Sterker nog de meiden zullen er helemaal wild van zijn (en de jongens misschien ook). Mijn dochtertje vind het draakje enorm schattig en neemt het elke dag mee naar bed, we hebben wel de regel dat het toverstafje beneden op de kast blijft liggen en ze die mag pakken als ze na het vragen hiervoor toestemming heeft gekregen. Maar alleen al het knuffelen en ermee spelen heeft haar urenlang plezier gegeven. Beetje zielig voor haar andere knuffelvriendjes want daar heeft ze ineens minder oog voor…

Over BABY born

De BABY born babypop bestaat al sinds 1991 en wereldwijd zijn er al meer dan 14 miljoen poppen verkocht. Met BABY born kunnen kinderen vadertje en moedertje spelen op een realistische en educatieve manier. Tegenwoordig is er voor elke fase van jouw kindje een pop. Voor de allerkleinsten is de fluweelzachte BABY born First Love, daarna komt de serie My Little BABY born voor kindjes vanaf 2 jaar. De klassieke BABY born-pop is helemaal interactief geworden en kan huilen, slapen, drinken en nog veel meer. Over de verzorging van BABY born is ook nagedacht, zo zijn er kleertjes, poppenwagens en poppenmeubeltjes.
[bol_product_links block_id=”bol_57e39439474dd_selected-products” products=”9200000052974698″ name=”Baby born draak” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.