lil5Lilliputiens speelgoed staat bekend als vrolijk, kleurijk, innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Lilliputiens speelgoed is niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar en daardoor exclusief en origineel.Speelgoed van Lilliputiens heeft een hoge educatieve waarde die bijdraagt aan de ontwikkeling van de diverse zintuigen van elk opgroeiend kind. Deze kinderen zullen uren lang speelplezier beleven aan het zachte speelgoed van Lilliputiens. De thema’s water, safari, de natuur, de boerderij en sprookjes zijn zo opgebouwd dat alles bij elkaar past en op elkaar aansluit. Niet alleen op basis van kleur maar zeker op gebied van het verhaal en de ontwikkeling van de fantasie van elk kind. Voor elk kind in de leeftijd van 0 tot 5 jaar heeft Lilliputiens wel passend speelgoed. (bron)

Ik stel met veel enthousiasme wat leuke dieren aan jullie voor! Er is echt nog veel meer te zien, dus neem gerust een kijkje op de website!

Colettelil1
Speels en girly, dwaalt deze kleine en behendige kat ‘s nachts over de daken van Parijs. In haar trendy kleuren is Colette de koningin van de nacht! Uiteraard komt zij altijd weer op haar 4 pootjes terecht. Hiernaast zie je Lilliputiens Colette duikelaar. Colette zit op haar bal met haar parasolletje. Beweeg haar heen en weer en je hoort het mooie geluid van een belletje.

Afmetingen: 25 x 15 cm
Richtprijs: € 29,50

lil4Albert
De koning van het circus! Altijd vrolijk, vaak onhandig en een beetje gulzig, net als alle andere olifanten.  Dankzij zijn wielen en touwtje kun je Albert mee op wandel nemen! Hij draagt zijn vriendjes op zijn rug en op zijn slurf balanceert een bal. Je vriendjes zijn bevestigd met klittenband en je kunt ze dus weghalen en verplaatsen op het grote lichaam van Albert.  Je kunt ze ook proberen om te gooien met de bal, net als bij een kegelspel!

Richtprijs: € 39,95

Georges
Vaak ondersteboven hangend en prettig gestoord, Georges de Maki is een echte blunderaar. Geen enkele deugnieterij die ontsnapt aan zijn grote sprankelende ogen. Georges de muzikale Maki van Lilliputiens maakt muziek en is in het donker verlicht. Deze mooie knuffel heeft een bijtring aan zijn armpje en zijn andere arm maakt een knisperend geluid als je het aanraakt.lil3

Afmetingen: 50 x 12 cm
Richtprijs: € 39,95

WINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met Georges de muzikale Maki!
Laat hieronder een bericht achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.