peppa1Het schattige en aandoenlijke biggetje Peppa van de gelijknamige serie op Nickelodeon en Nick Jr. verovert steeds meer kinderharten in Nederland. Sinds augustus kunnen kinderen nog meer avonturen beleven met Peppa, met vele nieuwe producten in de speelgoedlijn van Big On Toy Innovation (BOTI). Zo kunnen kleintjes samen met Peppa, broertje George en Opa Big op de trein stappen of met Peppa en haar vriendjes in het ruimteschip het heelal ontdekken. Daarnaast bevatten populaire items die eerder verschenen, zoals de speeltuin en kleine voertuigen, nu ook een Peppa figuur voor direct speelplezier!

De vijfjarige Peppa is al geruime tijd bijzonder populair en sinds augustus beleven peuters en kleuters nog meer plezier met een nieuw assortiment aan Peppa speelgoed. Zo is er een gaaf Ruimteschip aan de lijn toegevoegd, die geluid maakt en is ook een groot Deluxe Speelhuis verkrijgbaar. Voor de kids die van treintjes houden, is er nu de Trein van Opa Big, inclusief Peppa, George en Opa natuurlijk. Peppa, haar familie en haar vriendjes kunnen niet wachten om met de kleintjes te spelen!

Trein van Opa Big € 22,99peppatrein
Speel nu voor treinconducteur samen met de familie Big! Opa Big neemt Peppa en George mee op een gezellig treinritje, instappen maar!

pepparuimtePeppa’s Ruimteschip € 34,99
Altijd al de ruimte in gewild? Peppa ook! Samen met haar vriendje snoeren ze zich vast in de gordels en stijgen naar grote hoogtes. Via een klepje kunnen kinderen op elke verdieping binnen kijken en het ruimteschip maakt zelfs geluid!

peppahuisDeluxe Speelhuis € 39,99
Er was al een speelhuis van Peppa verkrijgbaar, maar als je net een groter huis wilt, kun je ook met Peppa verhuizen naar het Deluxe Speelhuis. In dit extra grote speelhuis vinden kinderen naast Peppa en George ook een stapelbed, een douche en bed, een tafel met vier stoelen, een televisie, twee banken en een trap. Zo is er genoeg ruimte om alle vriendjes van Peppa te ontvangen!

Peppa Voertuigen € 17,99peppabrandweer
Wie komt daar aangereden in die mooie rode brandweerwagen? Het is Peppa die de brandweer een handje komt helpen! Vanaf nu kunnen kinderen met Peppa in deze stoere wagen rondrijden. Toch liever bij Peppa op de achterbank of naar het zonnige zuiden met de camper? Het kan met de eerder verschenen kleine rode auto en de gele camper die nu ook 1 Peppa figuur bevatten.

peppaspeelPeppa Speeltuin € 17,99
Glijden van de glijbaan of plonsen in de vijver? Het kan met de diverse speeltuinonderdelen: schommel, wipwap, glijbaan of eendenvijver. Dit najaar zit er ook een Peppa figuurtje bij, zodat je gelijk met haar heen en weer kunt schommelen!

Over Peppa
Peppa is een aandoenlijk biggetje van vijf jaar oud. Peppa woont samen met papa Big, mama Big en kleine broertje George. Samen met haar familie en vele vriendjes beleeft Peppa leuke avonturen. Peppa is eenvoudig in 2D getekend, kleurrijk en opbeurend. De avonturen van Peppa passen perfect bij de belevingswereld van peuter en kleuters. Net als ieder kind is Peppa dol op spelen met haar vriendjes, school, ballet, opa en oma en…. in modderpoelen duiken!

WINNEN!
Wij mogen 1 kindje blij maken met de Trein van Opa Big!
Laat onder dit blogbericht een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 oktober!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Jiri Jonker heeft gewonnen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.