peppa1Het schattige en aandoenlijke biggetje Peppa van de gelijknamige serie op Nickelodeon en Nick Jr. verovert steeds meer kinderharten in Nederland. Sinds augustus kunnen kinderen nog meer avonturen beleven met Peppa, met vele nieuwe producten in de speelgoedlijn van Big On Toy Innovation (BOTI). Zo kunnen kleintjes samen met Peppa, broertje George en Opa Big op de trein stappen of met Peppa en haar vriendjes in het ruimteschip het heelal ontdekken. Daarnaast bevatten populaire items die eerder verschenen, zoals de speeltuin en kleine voertuigen, nu ook een Peppa figuur voor direct speelplezier!

De vijfjarige Peppa is al geruime tijd bijzonder populair en sinds augustus beleven peuters en kleuters nog meer plezier met een nieuw assortiment aan Peppa speelgoed. Zo is er een gaaf Ruimteschip aan de lijn toegevoegd, die geluid maakt en is ook een groot Deluxe Speelhuis verkrijgbaar. Voor de kids die van treintjes houden, is er nu de Trein van Opa Big, inclusief Peppa, George en Opa natuurlijk. Peppa, haar familie en haar vriendjes kunnen niet wachten om met de kleintjes te spelen!

Trein van Opa Big € 22,99peppatrein
Speel nu voor treinconducteur samen met de familie Big! Opa Big neemt Peppa en George mee op een gezellig treinritje, instappen maar!

pepparuimtePeppa’s Ruimteschip € 34,99
Altijd al de ruimte in gewild? Peppa ook! Samen met haar vriendje snoeren ze zich vast in de gordels en stijgen naar grote hoogtes. Via een klepje kunnen kinderen op elke verdieping binnen kijken en het ruimteschip maakt zelfs geluid!

peppahuisDeluxe Speelhuis € 39,99
Er was al een speelhuis van Peppa verkrijgbaar, maar als je net een groter huis wilt, kun je ook met Peppa verhuizen naar het Deluxe Speelhuis. In dit extra grote speelhuis vinden kinderen naast Peppa en George ook een stapelbed, een douche en bed, een tafel met vier stoelen, een televisie, twee banken en een trap. Zo is er genoeg ruimte om alle vriendjes van Peppa te ontvangen!

Peppa Voertuigen € 17,99peppabrandweer
Wie komt daar aangereden in die mooie rode brandweerwagen? Het is Peppa die de brandweer een handje komt helpen! Vanaf nu kunnen kinderen met Peppa in deze stoere wagen rondrijden. Toch liever bij Peppa op de achterbank of naar het zonnige zuiden met de camper? Het kan met de eerder verschenen kleine rode auto en de gele camper die nu ook 1 Peppa figuur bevatten.

peppaspeelPeppa Speeltuin € 17,99
Glijden van de glijbaan of plonsen in de vijver? Het kan met de diverse speeltuinonderdelen: schommel, wipwap, glijbaan of eendenvijver. Dit najaar zit er ook een Peppa figuurtje bij, zodat je gelijk met haar heen en weer kunt schommelen!

Over Peppa
Peppa is een aandoenlijk biggetje van vijf jaar oud. Peppa woont samen met papa Big, mama Big en kleine broertje George. Samen met haar familie en vele vriendjes beleeft Peppa leuke avonturen. Peppa is eenvoudig in 2D getekend, kleurrijk en opbeurend. De avonturen van Peppa passen perfect bij de belevingswereld van peuter en kleuters. Net als ieder kind is Peppa dol op spelen met haar vriendjes, school, ballet, opa en oma en…. in modderpoelen duiken!

WINNEN!
Wij mogen 1 kindje blij maken met de Trein van Opa Big!
Laat onder dit blogbericht een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 oktober!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Jiri Jonker heeft gewonnen!

 

(Visited 934 times, 1 visits today)

96 thoughts on “Nieuw en vermakelij​k speelgoed van het beroemde biggetje Peppa

 1. Mijn dochtertje is gek op Peppa en wij kijken dan ook elke ochtend trouw rond de klok van half zeven. Opa is favoriet dus de trein in meer dan welkom! Mireille de Reus

 2. Deze mama zou haar zoontje graag verrassen met zo’n trein, zeker weten dat hij er blij mee zou zijn, de tsjoeke tsjoeke’s tuuuuuuuut tuuuuuuuuut’s zouden niet veraf zijn! En er is nog een kindje op komst! Tine Van Aken

 3. mijn 2 jongens zijn dol op peppe! ! De trein is toch echt ook voor jongens en zou wel leuk zijn deze te kunnen geven aan mijn boys.

 4. mijn zoontje is helemaal gek van Peppa en dit al meer dan een half jaar. hij knort er vaak op los en speelt scènes na (zoals luid knorren als je de hik hebt om je te laten verschieten) 🙂 Peppa is te gek! met die trein zal hij zeker heel veel spelen!

 5. Mijn zoon van 4 en dochter van 2 jaar zijn dol op Peppa! Wat zouden ze blij zijn met zo’n geweldige trein van Opa Big!

 6. Lukas is 2 dol op Peppa! Hij is zelfs al zo stoer dat hij het zelf op kan zoeken op Youtube met de iPad.
  Ik weet zeker dat hij ontzettend blij zou zijn met zijn eigen, stoere Peppa-Trein! 🙂
  Liesbeth van Diermen

 7. Lukas is 2 dol op Peppa! Hij is zelfs al zo stoer dat hij het zelf op kan zoeken op Youtube met de iPad.
  Ik weet zeker dat hij ontzettend blij zou zijn met zijn eigen, stoere Peppa-Trein! 🙂
  Afzender: Liesbeth van Diermen

 8. We hebben hier een enorme Peppa fan in huis. Onze zoon is er helemaal weg van. Ja een jongen kan het ook echt leuk vinden…daar kijken mensen blijkbaar van op. Bij ons niet, we kijken met het hele gezin…

 9. Onze zoon Daan (hij wordt 3 jaar op 27 oktober) is sinds kort helemaal weg van Peppa.
  Peppa in haar prinsessenjurk vindt hij het allermooist! Ik moest er wel even aan wennen, mijn stoere knul die dol is op de roze Peppa 😉 maar vindt het geweldig dat hij zo zijn eigen keuzes maakt!

 10. Peppaaaaaaaaa!! Silas wil heeeeeel graag met jouw trein van opa Big spelen 🙂

  Groetjes van Silas
  En z’n mamma Bianca Weerman

 11. Hier in huis zijn ook 2 hele grote Peppa fans mijn zoontjes kijken echt elke dag weer naar dit leuke programma, zelfs mijn twee dochters die zichzelf natuurlijk al veel te oud vinden 😉 kijken dan mee en deze mama ook hoor, leuk programma!

 12. Mijn zoontje en dochter zijn allebei dol op Peppa! Van mijn dochter is het lange tijd het enige geweest wat ze keek op tv. Mijn zoontje heeft het leren kennen via kindertube en hij zegt nu vaker Peppa dan Pappa 🙂 als hij in de winkel het speelgoed ziet, klampt hij zich vast aan het schap en zie hem dan maar eens mee te krijgen. Ze zouden heel blij zijn met de trein!

 13. Mijn kleine meid vindt Peppa helemaal geweldig en mama kijkt graag mee met de tekenfilm. Nu kan ze ook nog met de figuurtjes spelen… Nu maar hopen en duimen

 14. Ik doe graag mee voor mijn lieve kleine neefje.. Hij is helemaal gek van Peppa en sleept zijn knuffel overall mee naar toe. Hij zou deze gave trein helemaal te gek vinden!

 15. Mooie actie! Mijn zoontje is houdt erg van treinen. Varkentjes vindt hij ook erg leuk, vooral om het geknor na te doen. Met de Peppatrein zal hij zich vast prima vermaken. En ikzelf vindt Peppa gewoon erg leuk, dus ik zal regelmatig meespelen.

 16. Mijn kleinzoon Puck van 2,5 is heel erg fan van Peppa. Pas een pyjama voor hem gekocht met Peppa er op. Vind hij helemaal te gek. Hij slaapt er heerlijk in. De trein zou hij helemaal geweldig vinden.

 17. Vorig jaar rond Sinterklaas zag ik de leuke poppetjes van Peppa in de speelgoedwinkel. In eerste instantie dacht ik troep, het gaat snel kapot, dus koop ik het niet. Mijn dochter keek er ook niet naar om. Toevallig had ze wel een puzzel van Peppa en een boekje, maar die had ze gekregen.
  En zo ging er een hele tijd voorbij zonder Peppa. Tot ergens in april. Op you tube had ze filmpjes ontdekt van Peppa en ze ging zich ermee identificeren. Ik was ‘Mama Big’, haar vader ‘Papa Big’ en haar kleine broertje van anderhalf natuurlijk ‘George’. Haar lievelingskleur dat in een korte periode ‘roze’ was, werd al snel ‘rood’ en dat is nog steeds zo. We hebben toen poppetjes (Mama Big en Peppa) gekocht en wat was ze blij! Later ook Papa en George en ook nog het klaslokaal. Met de poppetjes wordt veel gespeeld. Ze passen prima in het Duplobedje en maken een ritje in de Duplotrein. In het oude Fisherprice schooltje past het klaslokaal perfect. In de auto van Vader Pluis past de hele familie.
  Inmiddels is de collectie uitgebreid met wat Peppaspelletjes, Peppajurkje, Peppatrui, Peppa(doe)boekjes, de wipwap, de camper en nu beloningsstickers sparen voor de rugtas als ze straks naar de basisschool gaat.
  Vanavond voor het naar bed gaan het grote Bart Smit boek doorgebladerd. De eerste vraag wat gesteld wordt, ‘zit Peppa er ook in.’ We bladeren het boek door. ‘Oh een raket, het huis, de brandweerwagen, Opa’s trein die wil ik’. Een aantal bladzijden verder een tablet, een micofoon, telefoon waar ze eigenlijk te groot voor is, wilt ze ook. Natuurlijk de Peppa pyjama en meer….. Zelfs het Kruidvat is niet meer veilig.
  Mocht Opa’s Big trein deze kant opkomen, dan wordt dit met luid gejuich ontvangen!

 18. toetoetoetoe tein ije….. Dat is mijn kleine meid dit stiekem op de kamer van haar broer is geraakt en daar zijn lego trein aan het verbouwen is. Gelukkig ben ik ondertussen best behendig geworden in het tijdig herstellen. Het zou dus een mooi cadeau zijn moest ons meisje haar eigen tein hebben en eentje van Peppa is dan nog extra speciaal want vaken is ei ief (vrije vertaling van varken is kei lief)

 19. Oh… WIL IK! Want mijn dochter Pippa (Ja…ik had voor haar geboorte nog nooit van Peppa gehoord) wordt morgen 1. Pippa en haar trein van Peppa (en opa Big)

 20. Deze schattige varkentjes-trein is helemaal het einde voor mijn jongste zoon! Hij wordt altijd door zijn grote broer ‘verjaagt’ bij de Thomas-trein; wat zou het geweldig voor hem zijn om nu een eigen trein, passend bij zijn leeftijd, te hebben!

 21. Met een Somalische vrachtauto chauffeur aan de ene kant van de familie en een Nederlandse treinmachinist aan de andere kant, zou dit een onwijs toepasselijk kado zijn.

 22. Wat een leuke actie! Mijn kindjes Esmée (4), Féline (2) en Koen (2) zouden superblij zijn met de trein uit hun favoriete tekenfilm!

 23. Ik doe vraagje voor m’n zoontje. Hij vind peppa zo leuk!
  15 oktober winnaar bekend? Dat zou een leuke verrassing zijn voor m’n zoon, die is 15 oktober jarig 🙂

 24. Ik zou mijn zoontje graag met deze trein verrassen hij is helemaal gek van treinen en van Peppa dit zou dus een hele grote verrassing zijn voor mijn kleine vent

 25. Dat is nou echt een serie die met liefde is gemaakt. Ook met mooi kleurgebruik en precies de goede stemmen. Wij liggen er allemaal om in een deuk. Mevrouw konijn die zo’n beetje elk beroep uitoefent, op het einde op de grond rollen van het lachen, het broertje met zijn Dinosaurus en het schattige biggetje Peppa natuurlijk. De kerstafleveringen zijn ook altijd super. Ons dochtertje zou wel heel erg vrolijk worden van Opa Big in zijn treintje!

 26. Mijn zoontje van 4 is nog steeds helemaal weg van alles wat met Peppa Pig te maken heeft. En zoon nummer 2 is onderweg dus die kan er dan ook weer mee spelen, ideaal! 🙂

 27. Wat leuk dat er eindelijk meer speelgoed van Peppa in de nederlandse winkels komt! Al langer een grote hit in het buitenland en nu ook in Nederland. Er is zelfs een pretpark van in Engeland.

 28. Ik noem mijn dochtertje altijd liefkozend: klein varkentje van me.
  Je kunt vast wel raden waarom…. Inderdaad omdat ze altijd zo knoeit.
  Van dit treintje heeftmze vast uren speelplezier (en haar mama ook;)

 29. Ik doe een inzamel actie (vrijwillig ) voor goede doelen, bijv. kinderen in weeshuizen, ouderen etc.
  Elke week stuur ik een doos met ingezamelde spullen verkregen via internet. En doneer ik het aan een goede doel.

  m.v.g

 30. Mijn zoontje van net 3 is helemaal Peppa fan!
  Tot nu toe waren de Peppa spulletjes nogal roze en op meisjes gericht maar nu zijn er
  gelukkig ook leuke “neutrale” spulletjes verkrijgbaar!

 31. Mijn dochtertje Evy van 2 jaar is helemaal fan van Peppa Pig en familie en vriendjes. Als Peppa Pig op tv komt is ze helemaal door het dolle heen en pakt haar stoeltje ( natuurlijk van Peppa ) en gaat voor de tv zitten, ze komt er niet eerder vanaf dan Peppa afgelopen is. Evy zou heeel erg blij zijn met het treintje van Opa Pig. X

 32. Ik heb een lief klein meisje met hele grote dromen: ze is aan t sparen voor speelgoed van Peppa Big
  Helaas kan ik haar nog niet helpen maar misschien kijkt de Sint stiekem wel mee en wordt ze verrast op 5 December….

 33. Mijn jongste nichtje is een echte Peppa-fan! Omdat ze binnenkort 2 jaar wordt, zou ik haar graag verrassen met deze prachtige Peppa-trein.

 34. Wat een superleuke prijs zeg!!!:):) Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meissie… Echt een gaaf treintje.. hier heeft ze vast vele uurtjes plezier van… fijn weekend allemaal
  groetjes ilse

 35. Wouw, wat een mooie prijs! Onze eerste peppa kwam jaren geleden uit Londen. Nu komen er steeds meer bij ons thuis wonen en zijn ze in eigen land ook verkrijgbaar. Deze peppa zou heel veel speelplezier geven aan de vriendjes hier!

 36. Zo leuk voor mijn bijna jarige job; Kane is 16 oktober jarig; hij zou het geweldig vinden, mijn mannetje is onwijs fan van Peppa en George.
  Wij duimen

 37. Wanneer vertrek de trein?
  Wanneer vertrek de trein?
  De trein vertrekt bij een veilig sein
  De trein vertrekt zodra het startsein is gegeven
  En de juiste weg is vrijgegeven
  TUUUT TUUUT
  “Doe machinist en conducteur geen verdriet en vergeet uw bagage niet.

  De bovenstaande tekst heeft mijn vader mijn zoontjes geleerd.
  Ze hebben zelf nu een speeltrein bij mijn ouders.
  Maar ze willen er ook dolgraag thuis één zodat ze ook thuis dit rollenspel met die tekst thuis kunnen spelen.
  Wat zal ik ze een plezier doen,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.