Juf Roos heeft al een heleboel harten van zowel jonge kinderen als ouders en grootouders verovert. De YouTube-sensatie heeft al meer dan 5 miljoen views per maand en 125.000 abonnees. Juf Roos is een vernieuwend kinderprogramma met een  oud-Hollands tintje dat de fantasie bij kinderen stimuleert en een herkenbare snaar bij ouders en grootouders raakt. Vanwege het grote succes is er nu een nieuw productassortiment gelanceerd met onder andere educatieve puzzels, bouwblokken en voorleesboekjes.

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag Hollandse kinderliedjes zingt. Ook krijgt ze iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Na zijn doldwaze verkleedpartij neemt Juf Roos je mee naar haar fantasiewereld waar het liedje tot leven komt. In deze wereld is niks te gek en alles is mogelijk. 

Juf Roos en haar grappige buurjongen Gijs, bezorgen kinderen tussen de twee en zes jaar elke dag weer veel kijkplezier. Kinderen en ouders en zelfs oma’s en opa’s zingen de vrolijke, bekende Hollandse liedjes elke keer weer uit volle borst mee. Dit is ook meteen de kracht van het programma; het is tijdloos en herkenbaar.

Het programma is via verschillende media te bekijken en te beluisteren (RTL Telekids, YouTube, Spotify en via de website jufroos.nl). Inmiddels draait ook de Juf Roos Theatershow op volle toeren met meer dan 25.000 verkochte tickets.

Kartonboekjes 
Naast al het online plezier, is het ook heerlijk om zo nu en dan eventjes lekker een boekje te lezen! De volgende titels zijn als een kartonboekje uitgebracht; “Slaap kindje slaap”, “Smakelijk eten”, “Als je blij bent” en “Verjaardag”. Meer informatie vind je hier.

Theaterboek
“Juf Roos gaat op vakantie” is het boek dat hoort bij de theatershow. Juf Roos beleeft samen met Gijs een gezellig meedoe, meezing en meebeleef avontuur met kinderen, ouders en grootouders. Een heerlijke middag uit voor het hele gezin; meezingen met alle bekende liedjes die Juf Roos samen met jullie zingt. Zing én lees in dit leuke boek, voor eindeloos plezier, ook buiten het theater. Meer informatie vind je hier.

4 in 1 puzzel
Deze set bestaat uit 4 puzzels met kleurrijke afbeeldingen waarop Juf Roos en een bekend kinderliedje centraal staan. De jongste puzzelaars beginnen met een puzzel van 4 stukken en wie toe is aan de volgende uitdaging kan een puzzel van 6, 9 of 16 stukken leggen. Meer informatie vind je hier

Telspel
Het telspel is een puzzel waarmee Juf Roos kinderen spelenderwijs laat kennismaken met cijfers. Het spel bestaat uit 24 stukken die samen 12 puzzels vormen waarop de nummers 1 t/m 12 centraal staan. Natuurlijk ontbreken ook Juf Roos en buurjongen Gijs niet op deze educatieve puzzels. Meer informatie vind je hier

Memo
In de educatieve spellen serie van Juf Roos mag het memospel natuurlijk niet ontbreken. Iedereen kent dit geheugenspel en kinderen zijn er dol op. Deze set bevat 40 kaartjes van zeer stevig karton met kleurrijke afbeeldingen uit de filmpjes van Juf Roos en van voorwerpen die herkenbaar zijn uit een liedje. Voor jongere kinderen is het verstandig eerst met een beperkt aantal kaartjes te beginnen. Meer informatie vind je hier.

BioBuddi bouwstenen
De bouwstenen van Juf Roos stimuleren de motorische en creatieve vaardigheden van kinderen. Ze kunnen er naar hartenlust uren mee spelen. Er zijn al behoorlijk wat sets verkrijgbaar! Meer informatie vind je hier.

Memoboek
Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze avonturen waarin bekende Nederlandstalige kinderliedjes tot leven komen. In dit hardkartonnen prentenboek is een memospel verwerkt. Op de linkerpagina staat steeds een liedje van Juf Roos, op de rechterpagina kun je memo spelen met de acht stevige schuifjes waarachter elementen uit de liedjes te zien zijn. Meer informatie vind je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.