tl1Wist je dat: Goliath Games een hele range puzzels heeft? De uit-het-leven-gegrepen puzzels (That’s Life) omvatten allerlei thema’s. Zo is er altijd een puzzel die bij je past. Denk hierbij niet alleen aan Kerst, maar ook aan dierenpark, treinstation en kroeg. Vrolijke, drukke, soms wat chaotische puzzels. die je samen of alleen kunt leggen.

tl2Wij kregen van Goliath Games That’s Life-Venice #71335 opgestuurd. Ondanks zijn 1000 stukjes is de doos klein. Dat viel zelfs dochterlief op. Zitten daar 1000 puzzelstukjes in?! We openen de zak en de kleuter en schoolmeid beginnen fanatiek met het uitsorteren van de hoekjes en kantjes. Op deze manier kunnen we snel de puzzelrand leggen en weten we hoe groot de puzzel is ( 68x 48 cm.) Met de ruimte die op de keukentafel overblijft moeten we het met zijn vijfjes doen de komende tijd. Tijdens het sorteren draaien we alvast de afbeelding naar boven en het blijft me iedere keer weer verbazen hoe goed de kinderen de beestjes onthouden. Vraag ze om de bruine hond en ze vissen het stukje uit de berg.

tl3De rand ligt en we kunnen gaan invullen. Ik sorteer ietwat grof op kleur. Donkerblauwe lucht, bordeaux van de luchtballon, lichtblauw water en groene struiken & plantenbakken. De kleine doos heeft als nadeel dat mijn ‘oude’ ogen soms goed moeten turen waar het poppetje met het blauwe gezicht nu is? En waar heb ik het uitgegleden jongetje ook alweer gezien?

tl4Eenmaal begonnen met puzzelen is het moeilijk de puzzel te laten voor wat het is. Het leven erom heen gaat door. We nuttigen de maaltijden op een halve tafel en regelmatig schuiven de meisjes aan om even te helpen. Zondag ben ik lekker bijtijds opgestaan om een spurt te maken en we zijn ‘s middags blij met het resultaat. Wat een mooie puzzel! Geen van de puzzelstukjes is beschadigd. Ook bij het opruimen van de puzzel terug in de doos, scheuren ze niet in. De afbeelding blijft ook in tact. Kortom een hele mooie en degelijke puzzel die garant zal staan voor veel puzzelplezier!

That’s Life- Venica van Goliath Games is o.a. hier te koop: [bol_product_links block_id=”bol_560ec0b9b2c44_selected-products” products=”9200000040756782″ name=”tl” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Lmcmr

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.