Na het overweldigende succes van Jochem Myjer’s kinderboeken De Gorgels, presenteert Just Games in samenwerking met Uitgeverij Leopold het bordspel De Gorgels – het ondergrondse avontuur. In dit avontuurlijke familiespel neem je het samen met je Gorgelvriendjes op tegen de gevaarlijke Brutelaar, die een zieke Gorgel probeert te pakken. Werk slim samen om de Gorgel te beschermen en de Brutelaar met lege handen achter te laten. Het spannende spel is vanaf 1 maart 2019 verkrijgbaar.

Een Gorgel ligt ziek in bed in zijn hol op het Eiland. Een gevaarlijke Grootbekbrutelaar graaft zich een weg naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en je vrienden niet zomaar gebeuren. Kruip in de huid van Bobba, Belia, de Grijze Gorgel, Gug of een Berggorgel en baan je een weg door de donkere grond om de Gorgel te beschermen. Maar let op! De Brutelaar blokkeert het pad met zware stenen om jullie te slim af te zijn. Ben jij klaar voor dit ondergrondse avontuur? Hakkelabambam!

Meer informatie vind je hier!

Release: 1 maart
Consumentenadviesprijs: € 14,99
Speelduur: 30 min
Leeftijd: 4+
Spelers: 1-6

Jochem Myjer schreef zijn eerste kinderboek De Gorgels in 2016 en won hiermee de prijs van de Nederlandse Kinderjury. Rick de Haas verzorgt de prachtige illustraties. Afgelopen november kwam het spannende vervolg De Gorgels en het geheim van de gletsjer binnen op nummer 1 van de CPNB Bestseller Top 60.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.