Vanaf deze december is KinderPerfect, het hilarische kaartspel voor alle ouders, eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Nu vraag je je natuurlijk af wat KinderPerfect eigenlijk is. Heel makkelijk gezegd is KinderPerfect het spel Cards Against Humanity, maar dan voor ontaarde ouders.

Goed voor urenlang hilarische situaties

Weet je niet wat Cards against Humanity is, dan is dit vrij snel uit te leggen. Met dit Engelstalige kaartspel word je namelijk uitgedaagd om lachwekkende combinaties te maken tussen de zin met opengelaten zinsdelen en de zinsdelen die je in je hand hebt. Goed voor urenlang hilarische situaties!

 


Niet alle kaarten zijn geschikt voor kleine kinderen

KinderPerfect leent zich het best voor gezellige avondjes met vriendinnen, babyshowers of gewoon gezellig met een stel vrienden op de bank onder het genot van een goed glas wijn. Zorg wel dat de kinderen op bed liggen, want niet alle kaarten zijn geschikt voor kleine kinderen!

Op de afbeeldingen zie je vast een aantal voorbeelden van combinaties die je kunt maken. In totaal zitten er 400 Engelstalige kaarten in het spel.


Kinderperfect onder de kerstboom

Kinderperfect is perfect als cadeau voor alle (aanstaande) ouders. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat als je voor 21 december 16:00 jouw bestelling plaats, je KinderPerfect nog precies op tijd onder de kerstboom kunt leggen. (Kun je het met Oud & Nieuw gelijk spelen, scheelt weer urenlang cliché tv kijken. 😉 )

KORTING!!!!!

Let wel op: de eerste oplage in Nederland is beperkt (KinderPerfect is alléén verkrijgbaar in het Engels.) Er zijn maar 45 spellen te bemachtigen, dus tijd voor actie! Met de kortingscode KIDDOWZCHRISTMAS krijg je t/m 31 december ook nog eens 5 euro korting op KinderPerfect. Ga snel naar de webshop van KinderPerfect om jouw exemplaar te bemachtigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.