SAMSUNG CAMERA PICTURESOnder de rode werkplaat waar de negen plaatjes opgelegd dienen te worden, zit een handige opvangbak waar alle spullen na gebruik in bewaard kunnen worden. Zo kunnen de plaatjes, het instructieboekje en het opdrachtenboek niet verloren raken. Bovendien is hierdoor het bewaren van de doos overbodig. De bovenste plaat en de bak onder de plaat zijn schuifbaar ook zit er een kliksysteempje in zodat de bak niet te pas en te onpas open schuift.

Ook in dit Smart Games spel zijn er vier verschillende gradaties. Zo is groen eenvoudig en blauw voor de masters onder ons. Rechtsonder in de hoek kun u ook nog de cirkel vinden met hierop een pijl die de categorie nog iets duidelijker aanwijst. In totaal zijn er 48 opdrachten met meerdere oplossingen. De oplossingen staan aan de achterkant van de opdracht. De speelduur is afhankelijk van het spelletje en het inzicht van de persoon. SAMSUNG CAMERA PICTURES

basisspelregels

 1. Neem de puzzelstukken van het spelbord en kies een opdracht. Bekijk aandachtig welke figuren afgebeeld zijn. Met de overige figuren moet je geen rekening houden.
 2. Plaats de 9 puzzelstukken op het spelbord zodat je de juiste figuren met elkaar verbindt:
  Een gele pijl betekend dat er een weg moet lopen tussen de figuren waartussen deze pijl staat.
  Een gele pijl met hierdoor een kruis betekend dat er geen weg mag lopen tussen de figuren waartussen deze pijl staat.
  OPGELET!
  Wegen mogen niet onderbroken worden!
 3. Je hebt een goede oplossing gevonden, wanneer voldaan is aan alle voorwaarden van de opdracht én alle puzzelstukken op het spelbord liggen.
  Meestal zijn er meerdere oplossingen! Enkele daarvan staan afgebeeld op de achterkant van de opdracht.

SAMSUNG CAMERA PICTURESBij de Prins & Draak versie zijn de extra regels mede van toepassing:
Bij deze speciale versie lopen er twee wegen over de rand van het spelbord. Bovendien staat er op één van de puzzelstukken een draak. Hierdoor zijn de opdrachten met een doorkruiste pijl moeilijker op te lossen:

 • Het puzzelstuk met de donkergroene draak is een gewoon kruispunt. Figuren mogen de draak op het puzzelstuk passeren (tenzij natuurlijk dit verboden wordt door een doorkruiste pijl).

Het Smart Games Prins & Draak is bij de Banier te koop.

/Miranda Young

One thought on “SMART GAMES GOGETTER PRINCE & DRAGON 5+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.