wint2Een webshop die met alle seizoenen meegaat? Waarom niet! In de zomer kun je bij Slipperwereld terecht voor slippers, waterschoenen en (UV)zwemkleding en in de winter biedt Winter-wereld leuke, handige winterspullen en gadgets zoals snowboots, sloffen, winter-fashion en diverse sleetjes. En als we de huidige weerberichten moeten geloven gaat het dit weekend sneeuwen… zou de winter in Nederland dan nu toch echt beginnen? Bij de webshop is de winter én pre-summer sale reeds begonnen, dus shop voordelig een paar slippers, snowboots of een mooie slee!

Sneeuwpret
“Summer meets Winter” bij Slipperwereld. De meeste zonaanbidders, houden ook wel van een wereld vol sneeuw. Daarom biedt Winter-Wereld voor volwassenen, kinderen én baby’s een uitgebreid assortiment van diverse winter-items. Warme snowboots in diverse kleuren en maten, gave mutsen en mooie sjaals: er is geen enkele reden meer om het koud te hebben als de temperatuur rond het vriespunt ligt. En wat dacht je van deze coole gadget bij Winter-Wereld: de touchscreen handschoen. Ideaal om je smartphone ook op winterse dagen goed te kunnen bedienen zonder bevroren handen te krijgen!

Uiteraard is het ook prettig er binnen lekker behaaglijk bij te zitten. Met een zomerse zus als Slipperwereld, zal het niemand verbazen dat ook Winter-wereld aan de voeten denkt. Naast de diverse snowboots, heeft de webshop daarom ook de originele Spaanse sloffen in allerlei kleuren beschikbaar. Voor zowel de kleine voetjes als de grote voeten zijn er heerlijke sloffen in de maten 15 (baby maat) tot en met maat 48!wint1

Als er sneeuw ligt, dan moet er gespeeld worden. Dus als iedereen warm is ingepakt, dan kunnen de wintergadgets uit de kast worden getoverd. Winter-wereld verkoopt onder meer een sneeuwballentang, een iglobouwer (in de zomer ook te gebruiken voor zandkastelen!) en diverse soorten sleetjes. Glij van de berg op een slideboard of glijschotel en start een sneeuwballengevecht met perfect gevormde sneeuwballen. Let it snow! Let it snow! Let it snow!

Over Winter-Wereld
Nadat in 2008 is de webshop Slipperwereld.nl is opgericht gingen de virtuele deuren van Winter-wereld in 2010 open. Hierdoor is het mogelijk het hele jaar door te shoppen naar zowel winterse als zomerse artikelen voor een betaalbare prijs. De klantenservice streeft ernaar vragen binnen 24 uur te beantwoorden en ruilen/retourneren is binnen veertien dagen altijd mogelijk.

One thought on “Klaar voor de winter met Winter-Wereld.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.