Midden in het Markermeer ligt Marker Wadden, een uniek nieuw natuurgebied van Natuurmonumenten. Vanaf voorjaar 2020 kun je hier verblijven in een van de vier duurzaam gebouwde, energieneutrale eilandhuisjes. De volledige huuropbrengst geeft Landal terug aan de natuur. Omdat ze geloven dat groen goed voor je is.

Landal Marker Wadden

Landal Marker Wadden bevindt zich in een uniek, nieuw natuurgebied van Natuurmonumenten, midden in het Markermeer. Vijf weidse eilanden waar razendsnel nieuwe natuur ontwikkelt. Op één eiland, het Haveneiland, komen vier duurzaam gebouwde, energieneutrale eilandhuisjes (4/5 persoons) met een eveneens duurzame inrichting van IKEA. Hier kun je dus vanaf voorjaar 2020 verblijven. Ver weg van alles, midden in de natuur.

Landal en Natuurmonumenten

Landal Marker Wadden is niet de eerste samenwerking tussen Landal en Natuurmonumenten. Ze zijn namelijk al sinds 2005 trotse partners. Samen plantten ze eerder al duizenden bomen om nieuwe bossen aan te leggen. Dit jaar creëerden ze op de parken in totaal 35.000 m2 aan bloemenweides om de biodiversiteit te helpen herstellen. Daarnaast zijn ze ook nog eens hoofdsponsor van het OERRR-kinderprogramma van Natuurmonumenten.

Als eerste een verblijf boeken?

Marker Wadden is op dit moment nog volop in ontwikkeling. Ben je een echte natuurliefhebber en zie je een verblijf op een volledig zelfvoorzienend natuureiland wel zitten? Meld je dan nu aan voor de Landal Marker Wadden nieuwsbrief. Landal houdt je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én je krijgt de mogelijkheid om als eerste een verblijf te reserveren in de pre sale.

Meer informatie vind je hier.

Beeld: Landal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.