Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk genieten van enorme waterparken, snelle glijbanen, en een paar zones waar je lekker kunt zonnen. In deze top 5 kijken we dan ook naar de mooiste hotels in Spanje. Deze hotels staan garant voor een fantastische vakantie in Spanje met geweldige glijbanen!

Los Patos Park
Wanneer je houdt van enorme zwembaden dan is dit waterpark zeker een goede keus. Dit park is ontzettend groot en ook kun je er erg snelle glijbanen vinden. Verder zijn er verschillende soorten zwembaden voor kinderen en volwassenen. Ook is er een piraten schip wat erg leuk is voor de kleine kinderen. Verder is er een mini club met een piraten thema voor de allerkleinsten.

H10 Estepona Palace
Estepona heeft een enorm zwembad. Dit H10 zwembad is een bad wat ontzettend groot is. Ook zijn er verschillende watervallen waar je lekker onder kunt staan. Verder zijn er verschillende eilandjes met groene palmbomen waar je even tot rust kunt komen. Ook is er een wit hotel dat is gebouwd in een prachtige stijl. Tot slot zijn er maar liefst 3 verschillende zoetwaterbaden waar je lekker kunt zwemmen. 1 van deze 3 zwembaden is ook in de winter geopend. Wanneer je niet zo zin hebt om te zwemmen kun je genieten van een prachtige spa met binnenbad. Ook is er een mooi terras dat een prachtig uitzicht op de zee heeft. Neem hier lekker een drankje en bespreek de fantastische dag.

Primasol Cala d’or Gardens
Dit prachtige park in Mallorca is bijna een tuin te noemen. Het aquapark is dan ook erg groot en bied veel plezier voor jong en oud. Zo zijn er 8 glijbanen, waarvan er family slides zijn, en ook zijn er voor de waaghalzen snelle achtbanen. Wanneer de kleine kinderen het zwemmen gezien hebben kunnen ze spelen op 1 van de vele speeltoestellen. Zoals de kantel emmers, de waterpaddenstoelen en de dinosaurus skeletten. Ook is er een mega glijbaan die kronkelend is en je meeneemt tussen de rotsen door.

SBH Monica Beach
Dit zwembad heeft 3 zwembaden, verschillende glijbanen, en daarnaast ook kinderbaden voor de allerkleinsten. Verder is er een zandstrand binnen handbereik om even lekker op te warmen na afloop van het zwemmen. De zon schijnt dan ook altijd hier, en verder is er een prachtige blauwe zee in de omgeving.

Sentido Lanzarote Aequora
En dan op nummer 5 staat dit hotel. Dit hotel heeft 5 verschillende zwembaden. Deze zwembaden zijn grotendeels verwarmd en dus kun je hier ook in de winter zwemmen. Zonder kinderen kun je ook genieten van een chill zone voor volwassenen met een bar en met een eigen jacuzzi. Verder worden er veel activiteiten georganiseerd in en rondom het zwembad voor jong en oud. Voor de kids is de Bubble Splash Pool zeker een aanrader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.