croissantIk schreef al eerder over dat ik graag zou willen gaan kamperen met mijn gezin. Helaas gaat dit door omstandigheden dit jaar niet lukken. Volgend jaar is dan wel echt het streven om op vakantie te gaan. Misschien dat we dan zelfs wel naar het buitenland gaan. Frankrijk trekt mij bijvoorbeeld erg aan!

Camping Frankrijk
Er zijn ontzettend veel campings in Frankrijk! Wat ik zelf erg belangrijk vind, is dat er genoeg te doen is voor kinderen en dat de voorzieningen netjes zijn. Een beetje dicht bij het water is ook wel een must…op warme dagen zit ik graag in de schaduw en kijk ik naar mijn oudste die met water speelt. Hij heeft inmiddels zijn zwemdiploma, maar dan nog heb ik ogen in mijn voor- en achterhoofd, wat jullie vast wel zullen herkennen.

De camping hoeft van mij niet té druk te zijn, maar ook zeker niet té rustig. Ik vind het namelijk wel gezellig om een praatje te maken met de buren (als deze aardig zijn natuurlijk). Een receptie die echt voor de bezoekers klaarstaat is wat mij betreft een echte must. Ik heb weleens op televisie gezien, dat dit ook heel anders kan gaan.

Vakantie Frankrijk
We hebben nog een hele tijd om ons voor te bereiden, dus ik ga me eens lekker verdiepen in Frankrijk en zijn campings. Reviews zijn altijd erg belangrijk, dus die zullen ook zeker een rol spelen in de keus die wij (wellicht) uiteindelijk gaan maken! Maar kamperen gaan we zeker weten!

banner samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.