topia1De computer is niet meer uit het dagelijks leven van uw kind weg te denken. Zelfs huiswerk maken gaat tegenwoordig digitaal. Leren blind typen is het digitale tijdperk een must voor elk kind. Sneller huiswerk en verslagen maken, maar ook ter voorbereiding op de middelbare school en het werkend leven later is goed kunnen typen een handige vaardigheid. En eenmaal aangeleerd verleerd uw kind het nooit meer.

In de typecursus van TypeTopia speelt uw kind de hoofdrol in een spannend avontuur, de games prikkelen tot betere prestaties, het reactievermogen van uw kind wordt gestimuleerd en wordt uitgedaagd om steeds beter te worden. En uw kind leert zo ook nog eens supersnel blind typen.

topia2De cursus is opgebouwd uit 20 modules waarbij vanaf dag één letter voor letter blind wordt aangeleerd. Elke module bestaat uit vijf dag-opdrachten en wanneer uw kind 5x per week 20 minuten oefent kan hij of zij al binnen 20 weken examen doen. Bij de cursus krijgt uw kind ook een BlindBox geleverd, die vanaf dag één, spieken onmogelijk maakt.

Interesse? Bezoek dan www.typetopia.com en laat uw kind een gratis proefles volgen.

Richtleeftijd: 8 t/m 12 jaar

TypeTopia is onderdeel van TopiaTeam, The next level in learning! Wij ontwikkelen lesmateriaal gebaseerd op serious gaming, met als doel saaie lesstof om te zetten naar uitdagende en educatieve games voor kinderen

WINNEN!
Wij mogen 1 hele TypeTopia cursus voor kinderen weggeven! Vertel ons voor wie je meedoet en waarom juist diegene deze prijs zou moeten winnen. Vergeet niet om je voor- en achternaam te vermelden en een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

47 gedachten over “TypeTopia, de spannendste typecursus van het universum!

  1. Ik zou dit heel graag willen voor onze 9 jarige dochter. Nu tikt ze nog met 2 vingers, maar het zou wat handiger en sneller gaan als ze zo’n mooie cursus heeft gehad. Onze oudste zoon heeft toevallig ook een cursus van TypeTopia gevolgd, en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad!!

 1. Wat zou die typecursus hier welkom zijn, mijn zoon van 10 jaar raakt erg gefrustreerd met schrijven en zal steeds meer werk via toetsenbord gaan doen om zo goed tot leren te komen, want de frustratie belemmerd hem nu veel te veel. Hij is 10 jaar, dus een mooie leeftijd om dit te starten. over een tijdje zal dit ook voor zijn zusje van nu 8 gaan gelden, die ook steeds meer frustratie krijgt door het schrijven, maar zij zit nu middenin een dyslexie behandeling die we eerst afmaken, voor haar zal een type cursus hier na dus welkom zijn. Mooi zou zijn als we dus bij de oudste al kunnen kijken of dit ook bij haar zal werken.

 2. Voor onze Thijs van 10
  Zit graag achter de laptop alleen het tempo met 2 vingers typen schiet niet op ?
  Stom dat ik nooit aan een typcursus voor hem gedacht heb.

 3. Onze zoon heeft dysgrafie (stoornis in het vermogen om te schrijven). Hij kan wel super goed mee komen op school, maar het schrijven belemmert hem natuurlijk. Hij heeft ruim een jaar wekelijks fysio hiervoor gehad, maar dat gaf niet het gewenste resultaat. Hij wil (en moet) dus gaan typen. Deze actie komt dus goed van pas ! Voordeel is dat hij enorm gemotiveerd is. We doen dus graag mee !

 4. Doe heel graag mee voor mijn oudste zoon die dyslexie heeft. Voor hem zou het goed kunnen typen een groot verschil maken. Ga heel hard duimen 🙂

 5. ik wil graag winnen voor mijn dochter, die heel graag leert typen, zodat ze niet steeds op het toetsenbord hoeft te kijken

 6. Ik ervaar zelf nog vaak hoe belangrijk / handig het is om goed en snel te kunnen typen. Vroeger was het volgens mij veel gebruikelijk om een typecursus te volgen. Ik doe graag mee voor het zoontje van een goede vriend.

 7. Ik waag graag een kans voor mijn dochter van 9.

  Door haar dyslexie zou het juist fijn zijn om te leren typen. Ik heb gelezen dat TypeTopia daarvoor een speciale cursus heeft.

  De dyslectie training heeft ze goed afgerond dus een type cursus komt nu goed van pas.

  Een type cursus doe je niet voor heel even, maar daar heb je profijt van je hele leven.
  Voor haar dus extra belangrijk om te leren typen.

  Groetjes Angelique

 8. Doe graag mee voor mijn dochter… Ze is al aardig ver in de laptop wereld met haar 7 jaar dus om dan direct ook het typen als een gevorderde onder de knie te krijgen zou mooi zijn

 9. Dit zou echt super gaaf zijn voor mijn 9 jarige zoon!
  Zodat hij niet net als mama niet verder komt dan met 2 vingers
  typen!?

 10. Zelf heb ik nog leren typen op een typemachine met gekleurde dopjes op de machine. Dit klinkt als een veel leuker en spannender avontuur voor Emma!

 11. ik doe graag mee voor mijn dochter.. maar denk dat ik stiekem ook ga spelen mijn type snelheid mag ook wel omhoog

 12. Doe graag mee voor mijn zoontjes!. Zelf heb ik een hele hoge typevaardigheid en weet dus als geen ander hoeveel je gedaan kunt krijgen in enkele minuten. Een verslag uitwerken is dan bijvoorbeeld zo gedaan.
  Mijn zoontjes zouden zeer veel aan deze cursus hebben. Op de dag van vandaag wordt veel huiswerk op de computer gemaakt en kun je ook niet meer zonder. Als ze al wat type-ervaring opdoen kunnen ze dit alleen maar verbeteren en er zo later profijt van hebben. ZOu leuk zijn om mijn zoontjes, die beiden zeer leergierig zijn, hier mee te mogen verrassen.

 13. Ik doe mee voor mijn dochter van bijna 9. Zij werkt al veel met haar laptop voor school en is steeds verbaasd als ze mij ziet typen. Zij wil dat ook! Hiermee zou zij al ver komen.

 14. Ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, zou heel erg goed voor haar zijn, ben er erg benieuwd naar.
  Ik waag graag een kansje voor mijn dochter.

 15. Voor mn lieve nichtje Jenna om haar zelfvertrouwen wat groter te maken! Er zit zoveel meer in haar dan ze zelf ziet..

 16. Ik doe mij voor mijn dochter van 11 jaar. Zij gaat straks naar het VO en zal daar enorm veel profijt van hebben. Ik gun het haar zo, omdat wij de cursussen die school aanbiedt niet kunnen betalen.

 17. Ik zou graag deze cursus willen winnen voor mijn zoon Milo. Hij is heel nieuwsgierig en stelt tig vragen per dag. Sinds hij heeft ontdekt dat zijn vader en moeder ook niet alles weten en hij dingen gewoon op internet kan opzoeken, googled hij zich suf. Hoe gaaf zou het zijn als zijn vingers zijn gedachten bij zouden kunnen houden 🙂

 18. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Ik heb buitenspeelkinderen, iets waar ik meestal heel erg blij mee ben. Alleen had mijn zoon had erg moeilijk met het behalen van zijn tafeldiploma. Uiteindelijk bleek het niet aan zijn rekenen te liggen, maar aan het feit dat het hem niet lukte om het antwoord binnen 7 seconden in te typen…. zo zielig! Bij wijze van uitzondering heeft juf de antwoorden voor hem ingevoerd op de computer, maar dat kan ze niet blijven doen. Een typecurus zou dus goed van pas komen!

 19. voor mijn zoon die dyslectisch is en die van de middelbare school het advies kreeg om voor hij daar begint een typecursus te volgen

 20. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Ella. Ze is dol op leren en doet het daarom ook hartstikke goed op school. De computer vind ze ook erg interessant, maar het tikken vind ze ook wel frustrerend omdat ze niet snel de letters kan vinden. Met zo’n leuke typecursus zou ze dit snel kunnen verbeteren.

 21. Onze dochter én mijn man ga ik deze cursus geven! Ons dochtertje tikt al aardig weg op het toetsenbord, maar wil haar graag het goed laten doen. Daar heeft ze later veel profijt van!
  En mijn man… ooit met een typecursus begonnen, maar niet afgemaakt, dus tikken doet ie heel langzaam..
  Terwijl hij voor zijn werk toch behoorlijk wat moet typen..
  Dit zou een goede stimulans zijn om het eindelijk onder de knie te krijgen, want ja… hij is ook gek op spelletjes :p

 22. Dat zou goed zijn voor Josephine, onze oudste dochter…ze gaat na de zomervakantie naar de middelbare, dus kan ze de hele zomer nog oefenen voor het echte werk gaat beginnen ?! Dat zou helemaal ? zijn…..

 23. Zelf heb ik ook een typecursus gedaan toen ik jong was op een ouderwetse typemachine, ik heb er tot op de dag van vandaag veel profijt van. Graag zou ik dit ook mijn dochter van 10 jaar willen geven.

 24. Dit is echt een geweldige prijs van deze tijd! Graag wil ik deze winnen voor mijn 9 jarige zoon Vico. Hij probeert vaak blind te typen, omdat hij bij mama ziet hoe gemakkelijk het is om blind te kunnen typen. Mama heeft het nog op een ouderwets typemachine geleerd (hihi). Nu in deze moderne tijd gaat het toch een stuk leuker aan toe

 25. Ik doe mee voor mijn zoon Thijmen. Het schrijven gaat niet zo makkelijk of zoals de juf zegt: “zijn hand doet niet wat zijn hoofd wil”, maar op de computer daarentegen is hij een kei. Een type cursus zou daarom welkom zijn. Want wat er in zit komt er dan wel uit!!

 26. Ik doe het voor mijn kind want ik heb altijd al gedroomd voor een mooie schrijf toekomst en daarom doe ik mee aan de actie

 27. voor mijn oudste dochter. Ze heeft wat moeite met letters en zo leert ze ook meteen typen waar ze haar hele leven profijt van heeft

 28. ow wat zou dat fijn zou voor onze dochter. De juf zegt dat ze hier wat in achterloopt. Dit komt voornamelijk doordat ze door lichamelijke klachten haar vingers niet goed kon bewegen. Dit is nu met medicijnen onder controle, maar ze heeft nog niet zo’n inhaalslag gemaakt dat ze weer bij loopt. We duimen!

 29. Voor mijn dochter, zij wil net als haar mama zo snel kunnen typen, maar dat lukt haar nu nog niet en aangezien ze net 9 is geworden, wil ik haar hiermee verrassen.

 30. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter, die nu wel de leeftijd heeft om met 10 vingers te leren typen, zodat werkstukken e.d. wat sneller gaan. TypeTopia zou haar dit op een geweldig leuke manier kunnen leren (Haar 2 zussen hebben ook via TypeTopia leren typen, dus we weten al hoe leuk dat is).
  De jongste staat zelf al te springen om te gaan leren typen, alleen moeten we nog ff doorsparen. De typecursus winnen zou dan ook helemaal SUPER zijn….

 31. Werkstukken, surfen, chatten met oma ;)… overal gebruikt hij de PC voor, maar hij gebruikt niet al zijn vingertjes. Ik schat hem ook goed genoeg in dat ik hem niet op zo’n saaie typecursus moet doen, waar ik vroeger op heb gezeten. In een lokaal, blind rammen op de typemachine, zo saai! Maar nu zie ik “TypeTopia, de spannendste typecursus van het universum”. Dat is echt kat in het bakkie voor mijn oudste zoon Boaz. Heb de site net bekeken en wat een een mooi programma! Spelenderwijs iets aanleren…prachtig! En als hij de hoofdrol krijgt in een spannend avontuur, tot betere prestaties wordt gestimuleerd, het reactievermogen van uw kind neemt toe en er is continu uitdaging. Wat een prachtige mix. Niet alleen voor nu, maar ook voor later op het voortgezet onderwijs en als hij later zijn eigen boterham moet verdienen. Ik ben helemaal om!

 32. Ik doe heel graag mee, voor onze Thijs van 9. Zijn naam zegt het al: Typ Het In Jouw Superspeed 🙂 Zonder gekheid: Thijs is gek op spelletjes en ik gun het hem zo om lekker snel te leren typen, dat komt altijd en overal van pas! Bovendien kunnen we dan gezellig een wedstrijdje sneltypen doen 😉

 33. Voor mijn dochter Suzanne. Ik heb het zelf nooit goed geleerd en typ nu met 3 vingers als een slome slak. Het zou zo’n mooie voorbereiding op haar middelbare schooltijd zijn!

 34. Voor onze dochter Gwen van 10 jaar
  Ze had pas over dat ze graag een type cursus zou willen
  Ook school geven ze advies een type cursus te volgen
  En laat deze typecursus ook nog leuk zijn dus twee vliegen in een klap

 35. ik zou graag voor mijn dochter meedoen, omdat zij door omstandigheden geen type cursus heeft kunnen volgen en nu naar het voortgezet onderwijs gaat en dit wel hard nodig heeft .ik zou een gat in de lucht springen als ze word uitgekozen !

 36. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter van 7 (en een half 😉 ).
  Ze heeft het er al tijden over dat ze net zo snel wil kunnen typen als papa, die in de IT zit.
  En ik denk dat ze met deze cursus een heel eind komt, kan ze wedstrijdje doen met papa, haha!

 37. Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij heeft moeite met spelling en ik denk dat dit hem kan helpen de letters en woorden beter te snappen

 38. Ik doe mee voor mijn jongste dochter. ZIj is de enige in huis die nog geen type diploma heeft en wil het dolgraag gaan leren.

 39. Heel graag voor mijn zusje Senna! Ik heb vroeger ook een typcursus gedaan, dat heeft mij heel erg geholpen! Ze gaat dit jaar naar de middelbare school, en daar heb je goed typen hard nodig! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.