lux1Waarschijnlijk zijn jullie er nog helemaal niet mee bezig: zomervakantie 2016! Ik daarentegen wel, want ik zou heel graag willen gaan kamperen met mijn vriend en onze twee jongens. Ik ging op zoek naar een overzichtelijke boeking site en kwam terecht bij http://www.lux-camp.nl

Mijn vriend ziet het niet zitten, met z’n allen in een tent en ook nog eens over de camping banjeren met zijn wc-rol. Ikzelf heb hier totaal geen problemen mee en ging in het verleden altijd kamperen op Terschelling. Jaar na jaar heb ik het prima naar mijn zin gehad, met vrienden en vriendinnen. Toch jammer dat mijn enthousiasme hem niet kan overtuigen om er in mee te gaan.

Misschien heeft hij wel gelijk en is het een stuk makkelijker om met 2 kinderen lux2(waarvan de jongste straks pas 6 á 7 maanden is) in bijvoorbeeld een sta-caravan te gaan vertoeven. Eigen sanitaire voorzieningen is ook wel een pluspunt, daar moet ik hem gelijk in geven.

Op zoek dus, naar een gezellige camping, waar genoeg te doen is, mét sta-caravans. Gelukkig is de keus enorm qua campings en kwam ik al snel terecht bij Duinrell. Niet te ver weg, want dat vind ik dan wel weer een beetje spannend met zo’n kleintje, plus; er is altijd genoeg te doen in die omgeving.

De site van Lux Camp is overzichtelijk. Nadat je je wensen hebt ingevuld, krijg je meteen te zien wat er beschikbaar is en kun je een boeking plaatsen. Straks toch maar eventjes gaan zitten hiervoor, samen met de man! Want ik ga naar de camping in 2016, met mijn gezin!

banner samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.