In de wereld van L.O.L. Surprise! is alles verrassend en verbazingwekkend! Een wereld waarin baby’s het voor het zeggen hebben. Waar kleine rockers weigeren een dutje te doen en klassenvertegenwoordigers actie voeren voor ‘gratis pizza op vrijdag’! In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Van 20 tot en met 29 september staat er een levensecht L.O.L. Surprise! House in Amsterdam! Dit huis is helemaal ingericht met L.O.L. Surprise!-artikelen, inclusief het nieuwste product L.O.L. Surprise! House with New Family. Het levensechte huis is geschikt voor 4 personen en te boeken via AirBnb.

Hoe geweldig zou het zijn om jezelf, jouw poppen en OMG dolls helemaal onder te dompelen in de wereld van L.O.L. Surprise! in hartje Amsterdam? Neem je poppen mee op citytrip en laat ze kennis maken met de nieuwste producten van L.O.L. Surprise!.

Het levensechte L.O.L. Surprise! House

Elk meisje wil wel een keer haar droom laten uitkomen door in een L.O.L. Surprise! House te slapen. Het kan in dit stijlvolle en charmante huis. Op de eerste verdieping tref je een gezellige woonkamer aan met driezitsbank en grote eettafel, tv, toilet en een zeer goed uitgeruste keuken met deuren naar het balkon. Op verdieping twee een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer. De derde verdieping heeft een romantische slaapkamer op het dak met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. Klik hier voor een bezoek aan het L.O.L. Surprise! House.

Productomschrijving L.O.L. Surprise House with New Family

L.O.L Surprise! House is de ultieme plek om te chillen voor L.O.L Surprise!-poppen. Het is tijd om te verhuizen! Pak 85+ verrassingen uit om de inbegrepen, exclusieve familie te verhuizen naar het L.O.L Surprise! House. Gemaakt van echt hout, 3 verdiepingen, 6 kamers en een werkende lift. Het terras buiten bevat een echt zwembad, een hottub en een zandbak voor de L.O.L Surprise! huisdieren. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met een echt werkende lamp en de keuken met een tafel, stoelen en koelkast. De eerste verdieping heeft een slaapkamer en badkamer. In de slaapkamer staan stapelbedden en een wieg. In de badkamer vind je een toilet dat spoelgeluiden maakt en een bad met paarse regen. Op de tweede verdieping bevindt zich een reusachtige inloopkast met een rek met hangers voor alle outfits van je poppen en een kaptafel met echte laden voor opslag! De poppen kunnen via de wenteltrap naar het dak gaan, met een heliplatform en een patio die van dag naar nacht verandert!

Highlights:

• L.O.L Surprise! House bevat 85+ verrassingen!
• Houten huis met meerdere verdiepingen (90 cm hoog en 90 cm breed).
• Interactieve onderdelen, waaronder een werkende lift, lampen en geluiden op de   drie verdiepingen; een echt zwembad, hottub en zandbak.
• Exclusieve L.O.L Surprise!-familie (pop, jongen en dier).
• Bewegende truck en meubels om uit te pakken.
• Jongenspersonages zijn anatomisch correct.

Dit najaar komen er ook nog eens vier meubelpakketten uit om jouw L.O.L. Surprise! House nog leuker te decoreren. Elk pakket heeft 10+ verrassingen om uit te pakken, inclusief meubels.

L.O.L. Surprise Furniture Bedroom & Neon Q.T.

Het slaapkamerpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 2, Neon Q.T., met een hartvormig bed, schattig ledikant en accessoires, zodat jouw L.O.L. Surprise!-poppen heerlijk kunnen slapen.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Furniture Cozy Coupe & M.C. Swag

Het Cozy Coupe-pakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, M.C. Swag, plus een schattige Cozy Coupe voor L.O.L. Surprise!-poppen, lil Cozy Coupe, stickers en accessoires.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Furniture Salon & Diva

Het Salonpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, Diva, plus een salonstoel, waanzinnige kaptafel en beautyaccessoires – perfect om je L.O.L. Surprise!-poppen een make-over te geven.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise Furniture Boutique & Queen Bee

Het Boetiekpakket bevat een opnieuw uitgegeven personage uit serie 1, Queen Bee, plus een glamoureuze garderobe, een fantastische spiegel en accessoires – perfect voor een glitterkoningin om al haar waanzinnige outfits in te bewaren.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.