Wonderlust van Merel Stegeman is een anders-dan-anders traveljournal! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen.

Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen. Op je terugreis is je rugzak dus nog gevulder, doordat je niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter hebt leren kennen.
Prachtig met de hand vormgegeven. Het ideale cadeau voor iedere backpacker, wereldreiziger, verwonderaar, en bijna-student die eerst nog een tussenjaar doet!

Meer informatie vind je hier.

Over Merel Stegeman

Merel Stegeman is coach en trainer met een focus op persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

26 thoughts on “Wonderlust: een anders-dan-anders traveljournal!

 1. Omdat ik heel erg veel van reizen houdt. Backpacken is mijn passie. Ik zou graag het dieper willen ervaren en dat kan dmv dit boekje

  1. Om de fantastische opmerkingen van de kids tijdens verschillende wandelingen bij te kunnen houden en bewaren.

 2. Ik ga dit jaar voor het eerst in m’n eentje op vakantie dus dat is super spannend! Maar ook heel gaaf natuurlijk 😉 Anyway, het lijkt me erg intressant om te kijken wat deze eerste solo-reiservaring met me doet, vandaar dat ik graag mee doe met deze winactie!

 3. Bijzondere reizen maak ik vaak samen met een goede vriendin naar mooie verre oorden waar jaren lang voor gespaard wordt en dan ook zeker om te ontdekken hoe wij onszelf aan het ontwikkelen zijn en welke dromen we nog achterna willen gaan en daar komt dit boek heel goed bij van pas!

 4. Leuk om mee te nemen in de backpack. Dan beleef je genoeg avonturen om vast te leggen in de Traveljournal!

 5. Afgelopen meivakantie zijn wij samen met onze zoon van 8 gaan backpacken in Thailand. Binnenkort gaan we naar Vietnam en Namibie. Denk dat hij genoeg verhalen in dit geweldige boekje kan gaan opschrijven!

 6. Lijkt me een geweldig boekje om mee te nemen op vakantie komende zomervakantie. Op deze manier waardeer je je vakantie toch nog een stukje meer en blijven herinneringen bestaan.

 7. Omdat ik mezelf beter wil leren kennen en dat onder andere wil doen door een keer alleen op reis te gaan.

 8. Wat een leuk travel journal! Ik doe graag mee met de actie, want deze zomer ga ik samen met mijn gezin een roadtrip maken door België, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Hongarije, Oekraïne, Polen en Denemarken! Spannend! En een goede gelegenheid om alle mooie herinneringen en bijzonder plekken op te schrijven!

 9. Ik waag heel graag een kansje. We gaan dit jaar voor het 14 jaar op rij naar Terschelling. En elke keer is weer anders en superleuk. Onze dochter van 10 gaat ook mee. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en hierdoor o.a. een fors woordvindingsprobleem. Elke keer ben ik weer verbaasd over de creativiteit die ze vindt om duidelijk te maken wat ze bedoeld. Ik schrijf deze uitspraken graag op in dit mooie traveljournal.

 10. Omdat ik het nu even wegens ziekte niet kan, maar er ontzettend erg naar uitzie: gaan reizen! En omdat ik er nu al vol van ben kan ik wel wat kwijt (in een mooi boekje bv..) :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.